DET NATURLIGA FÖLJARSKAPET

Företagarföreningen Högsbo-Sisjön och Arkipelagen Företagscenter bjuder in till FrukostAkademien på Stora Åvägen 21 i Sisjön 11 oktober med Christian Monö, följarskapsexpert och författare.

Välkommen till en tankeväckande föreläsning med temat Jakten på det naturliga följarskapet. I över 15 år har Christian Monö utforskat varför människor följer varandra. Genom åren har han kommit att ifrågasätta samhällets ensidiga fokus på ledarskap och de teorier som dominerat ledarskapsindustrin i över 50 år.

Som Sveriges enda följarskapsexpert har Christian bland annat arbetat med Försvarsmaktens Ledningsregemente och i våras publicerade han boken Konsten att följa: Om följarskapets styrka och ledarmyterna som styr oss. Förbered dig på en inspirerande föreläsning som kan komma att förändra din syn på ledar- och följarskap för alltid.

Datum
Onsdag 11 oktober, kl. 07.30 (föredrag startar kl 8.00)

Program
07.30 – Frukost serveras
08.00 – Christian Monö
08.45 – Frågor, eftersnack och frukostmingel
09.00 – Avslut på Frukostmötet

Plats
Medlemmar i Företagarföreningen Högsbo-Sisjön går på våra event helt utan kostnad. Är du inte medlem kostar våra event 200:- per föreläsning (betalas i entrén). Om du är nyfiken på företagarföreningen är du välkommen att gå på första föreläsningen utan kostnad. Därefter hoppas vi såklart att du vill bli medlem. Glöm inte att göra din anmälan senast två dagar före eventet. Anmälan är bindande om ej avbokning skett senast två dagar före eventet på info@hsff.nu Vid fullsatt har Företagarföreningens medlemmar företräde. Vid utebliven närvaro debiteras 150 kr i efterhand. Max antal: 130 personer.

Anmälan (OBS: en anmälan per person)

Dela detta inlägg: