GÖTEBORGS KONJUNKTUR I FOKUS

Företagarföreningen Högsbo-Sisjön och Arkipelagen Företagscenter bjuder in till frukostmöte med Business Region Göteborg och Peter Warda 27 september kl 7.30-9.00!

Är du nyfiken på hur Göteborgs ekonomiska landskap utvecklas? Vill du förstå vad som sker inom byggsektorn, tillverkningsindustrin och handeln? Vill du veta hur detta påverkar ditt företag? 

Upptäck de senaste konjunkturtrenderna och deras påverkan på företagen med Peter Warda, senior analytiker på Business Region Göteborg, som kommer att dela med sig av färska siffror och insikter om Göteborgs konjunktur. Han kommer även att belysa den kraftiga inbromsningen inom byggsektorn, de senaste trenderna inom tillverkningsindustrin, och vad vi kan förvänta oss av handeln inför hösten och julen. Samtidigt kommer vi att utforska den robusta arbetsmarknaden i regionen och möjligheterna till jobb.

Göteborgs stads företagslots är på plats representerad av Johan Eckebrant. Företagslotsen har mycket god kunskap om alla vanliga ärenden som företagare har med kommunen samt god kunskap om näringslivsutveckling och vänder sig speciellt till dig som inte hittat rätt väg själv eller som har ett komplext ärende. Det ska vara enkelt att driva företag i Göteborg!

Datum
Onsdag 27 september, kl. 07.30 (föredrag startar kl 8.00)

Program
07.30 – Frukost serveras
08.00 – Business Region Göteborg – Peter Warda
08.45 – Frågor, eftersnack och frukostmingel
09.00 – Avslut på Frukostmötet

Plats
Arkipelagen Företagscenter, Stora Åvägen 21

Pris
Medlemmar i Företagarföreningen Högsbo-Sisjön går på våra event helt utan kostnad. Är du inte medlem kostar våra event 200:- per föreläsning (betalas i entrén). Om du är nyfiken på företagarföreningen är du välkommen att gå på första föreläsningen utan kostnad. Därefter hoppas vi såklart att du vill bli medlem. Glöm inte att göra din anmälan senast två dagar före eventet. Anmälan är bindande om ej avbokning skett senast två dagar före eventet på info@hsff.nu Vid fullsatt har Företagarföreningens medlemmar företräde. Vid utebliven närvaro debiteras 150 kr i efterhand. Max antal: 130 personer.

Anmälan (OBS: en anmälan per person)

Event har varit. Anmälan stängd.

Dela detta inlägg: