PRESTATION OCH MENTAL INSTÄLLNING

Företagarföreningen Högsbo-Sisjön och Arkipelagen Företagscenter bjuder in till frukostmöte onsdag 20 september kl 7.30-9.00 med Henrik Bunge, VD på Björn Borg.

Välkommen till en föreläsning med temat Prestation: Olika sätt att tänka för att få ut mer av det du redan har. Under detta inspirerande frukostmöte kommer vi att få lyssna till en osannolikt positiv och engagerande talare. Henrik Bunge kommer att dela med sig av vikten av rätt mental inställning för att uppnå framgång. Han tror på möjligheterna som öppnar sig när man sätter höga mål, håller fokus och står stark trots motgångar.

Henrik har en imponerande karriär inom näringslivet. Som VD på Björn Borg och med erfarenheter från ledande befattningar på företag som Hästens, Adidas, Peak Performance med flera, har Henrik en unik insikt i hur rätt inställning och målsättning kan leda till framgång.

Inspireras och utmanas av en person som tror på potentialen hos individen och vikten av att aldrig ge upp på vägen mot framgång.

Datum
Onsdag 20 september, kl. 07.30 (föredrag startar kl 8.00)

Program
07.30 – Frukost serveras
08.00 – Henrik Bunge
08.45 – Frågor, eftersnack och frukostmingel
09.00 – Avslut på Frukostmötet

Plats
Arkipelagen Företagscenter

Pris
Medlemmar i Företagarföreningen Högsbo-Sisjön går på våra event helt utan kostnad. Är du inte medlem kostar våra event 200:- per föreläsning (betalas i entrén). Om du är nyfiken på företagarföreningen är du välkommen att gå på första föreläsningen utan kostnad. Därefter hoppas vi såklart att du vill bli medlem. Glöm inte att göra din anmälan senast två dagar före eventet. Anmälan är bindande om ej avbokning skett senast två dagar före eventet på info@hsff.nu Vid fullsatt har Företagarföreningens medlemmar företräde. Vid utebliven närvaro debiteras 150 kr i efterhand. Max antal: 130 personer.

Anmälan (OBS: en anmälan per person)

Anmälan stängd. Event har varit.

Dela detta inlägg: