HANDELNS HETA HÖST MED HUI

Företagarföreningen Högsbo-Sisjön och Arkipelagen Företagscenter bjuder in till FrukostAkademien 20 oktober med en av Sveriges ledande experter på handel och ekonomi, Per Andersson från HUI Research AB.

Läget i handeln: Per Andersson kommer att dela med sig av de senaste insikterna och analyserna om handelns nuvarande tillstånd. Vilka trender styr branschen just nu, och hur påverkar de din verksamhet?

Göteborg kontra resten av landet: Hur skiljer sig handeln i Göteborg från övriga landet? Vilka unika möjligheter och utmaningar finns det?

Handeln i stökigt konjunkturläge: Vilka utmaningar möter handeln i dagens skiftande ekonomiska klimat? Vilka branscher kämpar mest, och finns det sektorer som trivs även i lågkonjunkturer?

Per Andersson har en gedigen bakgrund inom ämnet och har arbetat med både privata och offentliga sektorer för att förstå handelns komplexa landskap. Missa inte detta tillfälle att fördjupa din förståelse för handelns utmaningar och möjligheter i dagens samhälle!

Datum
Fredag 20 oktober, kl. 07.30 (föredrag startar kl 8.00)

Program
07.30 – Frukost serveras
08.00 – Per Andersson
08.45 – Frågor, eftersnack och frukostmingel
09.00 – Avslut på Frukostmötet

Plats
Medlemmar i Företagarföreningen Högsbo-Sisjön går på våra event helt utan kostnad. Är du inte medlem kostar våra event 200:- per föreläsning (betalas i entrén). Om du är nyfiken på företagarföreningen är du välkommen att gå på första föreläsningen utan kostnad. Därefter hoppas vi såklart att du vill bli medlem. Glöm inte att göra din anmälan senast två dagar före eventet. Anmälan är bindande om ej avbokning skett senast två dagar före eventet på info@hsff.nu Vid fullsatt har Företagarföreningens medlemmar företräde. Vid utebliven närvaro debiteras 150 kr i efterhand. Max antal: 130 personer.

Anmälan (OBS: en anmälan per person)

Dela detta inlägg: