EFTERLÄNGTADE LJUSGLIMTAR I EN OROLIG VÄRLD

Företagarföreningen Högsbo-Sisjön och Arkipelagen Företagscenter bjuder in till frukostmöte onsdag 17 april kl 7.30-9.00 med SEB och Américo Fernández.

Efter ett par utmanande år med stigande priser, snabba räntehöjningar och fallande reallöner, ser vi äntligen ljusglimtar i ekonomin. Inflationen sjunker och får centralbankerna att ändra färdriktning och nu står räntesänkningar för dörren. Men det finns fortfarande många ekonomiska och geopolitiska risker och utvecklingen är osäker. Hur snabbt och hur mycket sänks räntorna? Kan vi lita på att inflationen fortsätter sjunka? Och blir 2024 året då bostadsmarknaden vänder?

Américo Fernández är SEB:s privatekonom och bankens talesperson i frågor som rör hushållens privatekonomi. Han kom till SEB 2011 och har tidigare varit bankens företagarekonom, och analyserade då bland annat trender i näringslivet, omvärldshändelser och politiska beslut och deras påverkan på hushåll och företag.

Varmt välkommen till frukostmöte med SEB och Américo Fernández!

Datum
Onsdag 17 april, kl. 07.30 (föredrag startar kl 8.00)

Program
07.30 – Frukost serveras
08.00 – Américo Fernández,
08.45 – Frågor, eftersnack och frukostmingel
09.00 – Avslut på Frukostmötet

Plats
Arkipelagen Företagscenter, Stora Åvägen 21 i Sisjön

Kostnad
Medlemmar i Företagarföreningen Högsbo-Sisjön går på våra event helt utan kostnad. Är du inte medlem kostar våra event 200:- per föreläsning (betalas i entrén). Om du är nyfiken på företagarföreningen är du välkommen att gå på första föreläsningen utan kostnad. Därefter hoppas vi såklart att du vill bli medlem. Glöm inte att göra din anmälan senast två dagar före eventet. Anmälan är bindande om ej avbokning skett senast två dagar före eventet på info@hsff.nu Vid fullsatt har Företagarföreningens medlemmar företräde. Vid utebliven närvaro debiteras 150 kr i efterhand. Max antal: 130 personer.

Anmälan
Event har varit. Anmälan stängd.