VÄRDERINGSDRIVEN FRAMGÅNG: FRÅN 185 MILJONER TILL 2,9 MILJARDER

Företagarföreningen Högsbo-Sisjön och Arkipelagen Företagscenter bjuder in till FrukostAkademien onsdag 10 april med Markus Brink – VD på Brixly.

Värdeorden laganda, ansvar och personlighet står bakom framgången för byggföretaget och de tre orden ger alla Brixare riktning och mening på resan framåt.

Brixly har tagit värderingsstyrt företagande till en ny nivå genom att ha ett moraliskt kontrakt mellan företaget och den anställde och mellan medarbetare och medarbetare. Följ med på resan att skapa medarbetare som ska kunna, vilja och bidra till en professionell arbetsplats som präglas av yrkesstolthet, engagemang och öppenhet.

Datum
Onsdag 10 april, kl. 07.30 (föredrag startar kl 8.00)

Program
07.30 – Frukost serveras
08.00 – Markus Brink
08.45 – Frågor, eftersnack och frukostmingel
09.00 – Avslut på Frukostmötet

Plats
Arkipelagen Företagscenter, Stora Åvägen 21 i Sisjön

Kostnad
Medlemmar i Företagarföreningen Högsbo-Sisjön går på våra event helt utan kostnad. Är du inte medlem kostar våra event 200:- per föreläsning (betalas i entrén). Om du är nyfiken på företagarföreningen är du välkommen att gå på första föreläsningen utan kostnad. Därefter hoppas vi såklart att du vill bli medlem. Glöm inte att göra din anmälan senast två dagar före eventet. Anmälan är bindande om ej avbokning skett senast två dagar före eventet på info@hsff.nu Vid fullsatt har Företagarföreningens medlemmar företräde. Vid utebliven närvaro debiteras 150 kr i efterhand. Max antal: 130 personer.

Anmälan
Anmälan stängd. Event har varit.