HÅLLBARA FÖRETAG MED DYNAMISK STYRNING

Företagarföreningen Högsbo-Sisjön och Arkipelagen Företagscenter bjuder in till frukostmöte onsdag 8 maj kl 7.30-9.00 med Ekan Management och Berndt Spångberg, Knut Fahlén och Rikard Olsson.

Är du nyfiken på hur man skapar kraftfulla, dynamiska och hållbara organisationer som bidrar med nytta och värde till omvärlden? Med hjälp av dynamisk styrning hjälper Ekan Management företag att möta omvärldens komplexitet och osäkerhet. Med fokus på värdeskapande och med ett teambaserat mind-set som ger medarbetarna känslan av att de både kan och vill, bara de får ett ansvar och förtroende från ledningen, guidar de företag till förändring och framgång. Berndt, Rikard och Knut diskuterar även det begränsade värdet av traditionellt budgetarbete och hur företag istället stärker innovationen genom att förbättra sina styrmodeller.

Varmt välkommen till ett intressant frukostmöte med Ekan Management!

Datum
Onsdag 8 maj, kl. 07.30 (föredrag startar kl 8.00)

Program
07.30 – Frukost serveras
08.00 – Ekan Management
08.45 – Frågor, eftersnack och frukostmingel
09.00 – Avslut på Frukostmötet

Plats
Arkipelagen Företagscenter, Stora Åvägen 21 i Sisjön

Kostnad
Medlemmar i Företagarföreningen Högsbo-Sisjön går på våra event helt utan kostnad. Är du inte medlem kostar våra event 200:- per föreläsning (betalas i entrén). Om du är nyfiken på företagarföreningen är du välkommen att gå på första föreläsningen utan kostnad. Därefter hoppas vi såklart att du vill bli medlem. Glöm inte att göra din anmälan senast två dagar före eventet. Anmälan är bindande om ej avbokning skett senast två dagar före eventet på info@hsff.nu Vid fullsatt har Företagarföreningens medlemmar företräde. Vid utebliven närvaro debiteras 150 kr i efterhand. Max antal: 130 personer.

Anmälan