HUR PÅVERKAR DET EKONOMISKA VÄRLDSLÄGET FÖRETAGEN I GÖTEBORG?

Företagarföreningen Högsbo-Sisjön och Arkipelagen Företagscenter bjuder in till frukostmöte med Business Region Göteborg 22 februari kl 7.30-9.00!

Peter Warda, analytiker på Business Region Göteborg, bjuder på en spännande analys av det tuffa ekonomiska läget i världen och hur det påverkar Göteborgsregionens näringsliv i en presentation av konjunkturen ur ett regionalt perspektiv.  Företagslots Johan Eckebrant är som vanligt på plats och svarar på dina frågor om kommunens processer och vägar in för ditt företag.

Datum
Onsdag 22 februari, kl. 07.30 (föredrag startar kl 8.00)

Program
07.30 – Frukost serveras
08.00 – Peter Warda, Business Region Göteborg (BRG)
Företagslotsen Johan Eckebrant finns också på plats
08.45 – Frågor, eftersnack och frukostmingel
09.00 – Avslut på Frukostmötet

Plats
Arkipelagen Företagscenter, Stora Åvägen 21, 436 34 Askim

Pris
Medlemmar i Företagarföreningen Högsbo-Sisjön går på våra event helt utan kostnad. Är du inte medlem kostar våra event 200:- per föreläsning (betalas i entrén). Om du är nyfiken på företagarföreningen är du välkommen att gå på första föreläsningen utan kostnad. Därefter hoppas vi såklart att du vill bli medlem. Glöm inte att göra din anmälan senast två dagar före eventet. Anmälan är bindande om ej avbokning skett senast två dagar före eventet på info@hsff.nu Vid fullsatt har Företagarföreningens medlemmar företräde. Vid utebliven närvaro debiteras 150 kr i efterhand. Max antal: 130 personer.

Anmälan (en anmälan per person):
Anmälan är nu stängd. Välkommen tillbaka nästa frukostmöte!