INSPIRATION, ÄVENTYR OCH MOD TILL FRUKOST

Företagarföreningen Högsbo-Sisjön och Arkipelagen Företagscenter bjuder in till frukostmöte onsdag 8 februari kl 7.30-9.00 med äventyraren Annelie Pompe!

Ta ett djupt andetag, lär dig andas bättre, hitta mer mod och häng med på hur man tar världsrekord i fridykning och bestiger höga berg. Annelie delar med sig av enkla andningsövningar för mer energi i vardagen samt tips och trix i mental träning.

Välkommen till en inspirerande föreläsning om målsättning, mental träning och personligt ledarskap. Häng med i hisnande historier kring Annelies äventyr och vilka insikter, lärdomar och upptäckter som hon har fått på vägen. Du lämnar frukostmötet med motivation, målfokusering och riskhantering samt en insikt kring hur man mentalt klarar av utmaningar, omständigheter och förändringar.

Datum
Onsdag 8 februari, kl. 07.30 (föredrag startar kl 8.00)

Program
07.30 – Frukost serveras
08.00 – Annelie Pompe
08.45 – Frågor, eftersnack och frukostmingel
09.00 – Avslut på Frukostmötet

Plats
Arkipelagen Företagscenter

Pris
Medlemmar i Företagarföreningen Högsbo-Sisjön går på våra event helt utan kostnad. Är du inte medlem kostar våra event 200:- per föreläsning (betalas i entrén). Om du är nyfiken på företagarföreningen är du välkommen att gå på första föreläsningen utan kostnad. Därefter hoppas vi såklart att du vill bli medlem. Glöm inte att göra din anmälan senast två dagar före eventet. Anmälan är bindande om ej avbokning skett senast två dagar före eventet på info@hsff.nu Vid fullsatt har Företagarföreningens medlemmar företräde. Vid utebliven närvaro debiteras 150 kr i efterhand. Max antal: 130 personer.

Anmälan (OBS: en anmälan per person)

Anmälan stängd. Event har varit.

Dela detta inlägg: