VÄLMÅENDE OCH PRESTATION – EN OSLAGBAR KOMBINATION

Företagarföreningen Högsbo-Sisjön och Arkipelagen Företagscenter bjuder in till frukostmöte onsdag 1 mars kl 7.30-9.00 med Mathias Adolphson från Focus Your Strengths!

I en utmanande och föränderlig omvärld är det viktigt att vi skapar förutsättningar för oss själva och de omkring oss att vara den absolut bästa versionen av oss själva. Att se fram emot en fantastisk dag med goda möjligheter och att varje dag vinna handlar om att medvetet skapa engagemang, starka individer och grymma team.

I denna föreläsning ges insikt, inspiration och konkreta verktyg för hur du kan styra ditt egna liv och skapa ett meningsfullt arbetsliv fullt av engagemang. Genom att förstå hur våra hjärnor fungerar och hur vi är unika så kan vi mer medvetet sätta oss i sammanhang där vi når framgång. Välkommen till en morgon kring styrkebaserad utveckling och ledarskap, engagemang, välmående samt prestation.

Datum
Onsdag 1 mars, kl. 07.30 (föredrag startar kl 8.00)

Program
07.30 – Frukost serveras
08.00 – Mathias Adolphsson
08.45 – Frågor, eftersnack och frukostmingel
09.00 – Avslut på Frukostmötet

Plats
Arkipelagen Företagscenter

Pris
Medlemmar i Företagarföreningen Högsbo-Sisjön går på våra event helt utan kostnad. Är du inte medlem kostar våra event 200:- per föreläsning (betalas i entrén). Om du är nyfiken på företagarföreningen är du välkommen att gå på första föreläsningen utan kostnad. Därefter hoppas vi såklart att du vill bli medlem. Glöm inte att göra din anmälan senast två dagar före eventet. Anmälan är bindande om ej avbokning skett senast två dagar före eventet på info@hsff.nu Vid fullsatt har Företagarföreningens medlemmar företräde. Vid utebliven närvaro debiteras 150 kr i efterhand. Max antal: 130 personer.

Anmälan (OBS: en anmälan per person)

Anmälan stängd. Event har varit.

Dela detta inlägg: