Butikscheferna på Systembolaget, Elgiganten, Jula och Coop Forum fick frågan.

ULF LIDMAN – BUTIKSCHEF SYSTEMBOLAGET

Vad är det bästa med Sisjön?
– Det är att vi ligger i ett centrum där det är mycket folk som vi kan serva på ett bra sätt. Och också  att här finns gott om parkeringsmöjligheter för våra kunder så att de enkelt kan ta sig till vår butik.

Vad kan bli bättre?
– Att trafiken flyter lättare. Det är det kunderna pratar om, att det kan vara svårt att ta sig in och ut från området. För den som har möjlighet är klockan 10 måndag till torsdag ett hett tips för den som inte vill trängas varken i området eller butiken.

ANDERS STENBORG – BUTIKSCHEF ELGIGANTEN

Vad är det bästa med Sisjön?
– Det är ju att det ligger i ett fantastiskt handels- och industriområde. Ett bra område som verkligen växer och där både nya och befintliga handlare satsar. Det blir spännande nu när både Bauhaus och Biltema öppnar nytt under hösten.

Vad kan bli bättre?
– Det är infrastrukturen, men jag vet att den kommer bli bättre. Alaska är ju med och investerar i det nya motet som ska byggas och som kommer att förbättra trafiksituationen. Detsamma gäller med parkeringsplatser. I och med att Bauhaus och Biltema öppnar kommer det bli ännu fler parkeringsmöjligheter i området. Vi ser väldigt mycket fram emot framtiden i Sisjön, den ser ljus ut.

ÖRJAN FORSBERG – BUTIKSCHEF JULA

Hej Örjan Forsberg, du är alldeles nytillträdd butikschef på Jula. Vad är det bästa med Sisjön?
– Att vi har så mycket kunder och att det är både privatpersoner och företagskunder, det är väldigt roligt.

Vad kan bli bättre?
– Spontant infrakstrukturen som behöver ju byggas ut och stoppet uppe vid viadukten som behöver bli bättre, så att man slipper fastna i kö. När de får ordning på det kommer det gynna både kunder och de som bor här. Och som jag förstått det är det redan på gång.

ROLF PETRI – BUTIKSCHEF COOP FORUM

Vad är det bästa med Sisjön?
– Det är ju den nyexploatering och allt som kommer att hända här omkring. Det är fantastiskt! Det blir jättekul med tillbyggnader och nya butiker. Vi vet ju inte exakt vad, men hela området är under utveckling.

Vad kan bli bättre?
– Det är svårt att säga, nu är man ju igång och gör allt bättre. Vi är på gång, det är det som är så positivt. Jag tycker inte att det finns något negativt, det gäller bara att se till att allt blir så bra som möjligt. Jag hoppas att infrastrukturen följer med och det skulle vara kul att även få till tillgängligheten med kollektivtrafiken. Det pratas ju om att det ligger med i den här resan, som ett enda stort paket. 

Skärmavbild 2016-06-02 kl. 13.39.51