Garageporten är ett viktigt designelement för huset. Crawford vill hjälpa till genom att bjuda in till sin portutställning med garageportar, portöppnare och tillbehör.

I Högsbo hittar vi Crawford Center med sin återförsäljare och installatör av framför allt villaportar. Men även mindre industriportar finns numer tillgängliga.

– Utöver garageportar till villor kan vi nu erbjuda portar till mindre företag eller till privatpersoner som har en större husbil. I och med det blir vi ännu mer kompletta, menar Pontus Andersson på Crawford Center.

Professionell installation
De flesta kunder av garageportar vill få hjälp med installationen, berättar Pontus. Det är också något vi rekommenderar eftersom säkerhetsaspekten är en av våra ledstjärnor. Det krävs också en yrkesmässig installation för at vi ska kunna ge vår 5-åriga garanti. Eftersom vi har lager och tillverkning nära är vi också snabba när det gäller både leverans, installation och service.

Svensktillverkat
Tillverkningen sker i Torslanda. Svensktillverkat innebär ett större säkerhetstänk och fabriken ligger så nära att Crawford Center kan hämta delar samma dag vid behov.

– I en tid när många företag flyttat produktionen utomlands, är det extra roligt att arbeta som återförsäljare och serviceteam åt ett Göteborgsbaserat företag, menar Pontus. Det ger fördelar både i tillgänglighet, säkerhet och inte minst att vi skapar arbetstillfällen.

Nyhet mindre industriport – Normstahl Etrematic
From 2016 har vi en ny industriport i sortimentet, berättar Pontus. Den är lämplig för både mindre industrier, lager eller kanske för ett garage för en större husbil eller båt.  Kontakta oss så berättar vi mer, hälsar Pontus Andersson på Crawford Center i Högsbo.

Skärmavbild 2016-06-02 kl. 13.39.10