framtiden

KompetensAkademien välkomnar er till en inspirerande förmiddag den 27 september!

Påverkar ledarskapet lönsamheten? Missa inte tredje tillfället av KompetensAkademien med tema Framtidens ledarskap. Du kommer bland annat att få ta del av success stories, få tips av våra experter samt bidra med dina egna erfarenheter och få ta del av andras. Dörrarna öppnas 7.30 då vi bjuder på kaffe och bulle.

Datum
27 september, kl. 08.00

Plats

Arkipelagen Företagscenter

Program
8.00–9.00
Fria Bröd och Arkipelagen, två företag från området berättar om sina tankar om ledarskap och vad som bidrar till framgången.

09.00–11.10 (Välj två av tre föredrag, ange vid anmälan)
Lars Engström och Richard Fredriksson
Mod att leda
Mod har i alla tider varit en viktig faktor i ledarskapet. Jesus, gladiatorerna i Rom, Churchill, Mandela och många, många fler har genom sitt mod åstadkommit stora förändringar. Men vilket sorts mod krävs för att lyckas i framtiden? Välkommen till en spaning och dialog kring mod och framtidens ledarskap.
fattande ledarteorier.

Johan Örtendahl
Feedback för ökad prestation och välmående
Vi tolkar våra medmänniskors signaler på olika sätt, det är därför viktigt att jag som ledare ger feedback som är utvecklande och inte hämmande. I föreläsningen kommer det att ges praktiska verktyg för hur denna återkoppling kan ges för att öka dina medarbetares självförtroende och motivation.

Joacim Andersson och Robert Rönnbom
Ett Utvecklande Ledarskap – Du får receptet!
Vi kommer att ha dialog kring: Hur gör jag för att få mina medarbetare att se mig som en utvecklande ledare? Hur skapar jag resultat genom andra? Hur ser receptet ut?

Du kommer få förståelse om modellen, bli stärkt i ditt ledarskap och få ett verktyg för ständig utveckling. Vi kommer att presentera Utvecklande Ledarskap (UL) – den svenska modellen av transformational leadership, en av världens mest om

11.00–12.00
Mikael och Karin Berggren
SPELET: HUR SKULLE DU SÄGA?® LEDARE
Världen förändras allt snabbare takt, för framtidens ledare kommer det att bli ännu viktigare att träna på att bemöta svåra situationer i ledarrollen. När du spelar spelet kommer du att träna dig på att lösa olika problem i din ledarroll och också att få feedback över dig själv som ledare och hur du löser ledarskapssituationer.

12.15–13.oo
Summering av dagen avslutas med mingellunch.

Arrangörer

7946abd2-8527-4989-bbff-3e371d75b1ea

Anmälan

har gått ut. 

Kostnad
200:- för Arkipelagens hyresgäster och för Företagarföreningen Högsbo-Sisjöns medlemmar.
500:- för övriga (betalas på plats).

Dela detta event: