Sommaren är på uttåg och vi ser nu fram emot en höst full av arbetsglädje och nystartskänsla. Många som kommer tillbaka ifrån semestern får återvända till sina fysiska arbetsplatser för första gången på mer än ett år och vi frågar oss; har det någonsin varit så härligt att gå till jobbet? Nyheterna rapporterar om en starkare och snabbare ekonomisk återhämtning än väntat och i mångt och mycket börjar livet återgå till något vi känner igen. Låt oss alla ta ett djupt andetag – och blicka framåt.
Redaktionen för Tidningen Högsbo-Sisjön startar nu upp arbetet med upplaga nummer tre för 2021. Som vanligt vill vi belysa trender vi skönjer i samhället och händelser i vårt område. För utvecklingen har sannerligen gått framåt – trots de motgångar som vi genomlevt.
Vi vill ha med ert företag på tåget!
Ta chansen att berätta för kunder och konsumenter om er verklighet och verksamhet. Just nu är människor mer mottagliga än vanligt för inspiration, nya vanor och beteenden. Stärk ert varumärke med draghjälp av den gynnsamma känsla som många av oss nu bär inombords. Visa att ni har stått pall och ridit ut stormen, att ni står starka och redo att välkomna nya kunder och konsumenter. Vi hjälper dig att synas och höras!
Nå 1 700 företag, 200 branscher och 1000-tals läsare – både företagare och konsumenter. Presentera er butik eller verksamhet i tidningen Högsbo-Sisjön. Utgivningsdatum är i oktober. Tidningen HÖGSBO-SISJÖN ges ut av Företagarföreningen Högsbo-Sisjön och utkommer med fyra nummer per år. Den distribueras till samtliga företag i Högsbo-Sisjön och finns att plocka i tidningsställ i området.
Kontakta Dan Eklind: danne@hsff.nu, 0703-56 56 06