– Använd den mest outnyttjade och gömda ytan för din exponering – luften, säger Niclas Hedell, Försäljningschef på Bo Fastening.

– Med vårt Magup system kan du lätt hänga upp, skyltar eller produkter, och överraska genom att lätt ändra din exponering efter det du vill visa just för dagen. Häng upp ett paraply om det regnar eller en solstol inför semestern. Möjligheterna är många och du kan locka med kreativitet och en föränderlig skyltning i din butik.

Bo Fastening har funnits sedan 2000. Vi drivs av att hitta nya tekniska lösningar som gör användandet enkelt, mer miljövänligt och kostnadseffektivt, säger Niclas.

Enkelhet är nyckelordet
Utan vare sig stegar eller verktyg kan du lätt hänga upp skyltar/produkter i taket upp till 8 meters takhöjd. Du kan ändra ditt budskap snabbt och enkelt och förändra butikslayouten med hjälp av Magup, som du fäster med vajrar och magnet  i taket. T ex i befintliga armaturskenor eller andra stålkonstruktioner.  Det är både lätt och kostnadseffektivt och Bo Fastening hjälper gärna till med kreativa förslag för din butik.

– Enkelheten är nyckelordet och mervärdet blir att du lätt kan hänga upp både skyltar, varor och annat som gör att kunden får upp ögonen för din butik och det du säljer på ett nytt sätt. Dessutom vinner du golvyta eftersom du inte behöver ha skyltar och rollups på golvet.  Stegar, borrar, skruvmaskiner mm behövs inte och därigenom är skaderisken minimal.  Hör av dig så tittar vi på hur just du kan få en mer effektiv exponering i din butik, hälsar Niclas Hedell.

Mer info finns på www.bofastening.se