Succesivt byter alla Statoil kostym till Circle K.

Fredagen den 16 september var det dags för stationens franchisetagare Maria Wising med personal att hälsa välkommen till en ny tid. I tidig, höstfuktig fredagsmorgon, samlades personalen för att förbereda frukostfrallorna. Från 06:00 skulle kunderna börja strömma in till fd. Statoil som bjudit in till premiär som Circle K.  

Detta firades med bandklippning och Olle Janrik från Svensk Bensinhandel höll invigningstal. Det var många på plats i det fina vädret och stämningen var uppsluppen hos besökare och personal. Fest helt enkelt. Kunderna fick snurra på jackpotthjulet med vinst varje gång. Det bjöds tårta och bubblig cider. Barnen ansiktsmålades och fick uppleva tre godisregn. Under dagen erbjöds alltså frukost, fika, korv, mjukglass och spolarvätska samt sänkt pris på drivmedelet Miles.

En ny era
Maria berättar: ”Vi vill fira att vi går in i en ny era. Jag har ju varit med och både öppnat och stängt Statoil genom att jag började på Esso 1985. Förändringar kan vara jobbiga men det blir vad man gör det till. Vi har bestämt oss för att göra det bästa. Vår nya ägare Alimengtan CoucheTard är ett kanadensikt retailföretag som har många års erfarenhet i branchen. CircleK har nu ca 16000 enheter runt i värlen,  så det är en storkedja, fortsätter Maria. Nu ser fram mot att bli ännu bättre på totalservice med bra mat, högkvalitativt kaffekoncept, biltvätt, uthyrning och Miles Drivmedel för alla som vill besöka oss. Vi känner oss verkligen nöjda med invigningen och folk kommer så klart att möta samma goa personal som vanligt, avslutar Maria.

Red: Måns Löfgren

circlek