Nu stärker Fronta sin position i ett av Sveriges mest expansiva områden Högsbo-Sisjön. – Detta har länge varit en plats där Fronta avsett att ha en återförsäljare, säger Lars Andrén som är ansvarig för Frontas etableringar i Norden. Specialdesign, som arbetar med produktmedia och presentreklam, har nu valts ut.  

– Specialdesigns kunskap ihop med Frontas volymer och leverantörsavtal kommer att ge företagen i området en helt unik aktör inom området. Vi ser fram emot samarbetet och ser otroligt många fördelar både för oss och för våra kunder , säger Joakim Glatzl VD och ägare till Specialdesign.

Fronta är en rikstäckande återförsäljarkedja i profilreklambranschen och finns på ett 30-tal orter i Sverige och Finland . Fronta söker hela tiden aktivt nya medlemmar men väljer noggrant.

– Vi söker företag med sund verksamhet och höga ambitioner och med stor kompetens inom Produktmedia, berättar Lars. Vi erbjuder enkelhet, större volymer och inte minst en gemenskap, personliga kontakter och utbyte av kunskap inom branschen. Fronta omsätter idag ca 300 milj kr vilket ger bra inköpsvolymer och därför bra priser till slutkunderna.

Ny webbsida
”Make it simple, make it memorable, make it inviting to look at, make it fun to read”, den devisen hänger ovanför Joakims skrivbord på kontoret i Högsbo Sisjön.  Ledord som går hand i hand med Frontas syn på produktdesign, marknadsföring och försäljning.  Fronta har nyligen lanserat branschens mest omfattande webb som stöd för medlemsföretagen och deras kunder.

Inför julen är personalgåvor det mest efterfrågade. Våra ”Frontaföretag” får tillgång till kataloger, weblösningar och elektroniska gåvokort så de blir er kompletta lokala återförsäljare av julklappar. I Högsbo-Sisjön blir det alltså from nu Specialdesign som är Fronta Högsbo Sisjön, avslutar Lars.