GIG ELLER GULDKLOCKA
– BLI EN ATTRAKTIV ARBETSGIVARE FÖR UNGA

Företagarföreningen Högsbo-Sisjön och Arkipelagen Företagscenter bjuder in till frukostmöte onsdag 23 oktober kl 7.30-9.00 med Oskar Avedal, projektledare för kompetensförsörjningsfrågor på Västsvenska Handelskammaren.

Hur stärker vi och behåller framtidens arbetskraft? Hur kan du som chef och ledare påverka arbetsklimatet för unga idag? Hur blir man en attraktiv arbetsplats för unga? Vilka förväntningar har unga på en arbetsgivare för att stanna länge?

Oskar Avedal – projektutvecklare för kompetensförsörjningsfrågor och ansvarig för Västsvenska Handelskammarens initiativ med lärlingsanställningar inom vuxenutbildningen.

Varmt välkomna till ett intressant frukostmöte där vi får reda på vad unga tycker, tänker och värdesätter i valet av arbetsgivare.

Datum
Onsdag 23 oktober, kl. 07.30 (föredrag startar kl 8.00)

Program
07.30 – Frukost serveras
08.00 – Oskar Avedal, Västsvenska Handelskammaren
08.45 – Frågor, eftersnack och frukostmingel
09.00 – Avslut på Frukostmötet

Plats
Arkipelagen Företagscenter, Stora Åvägen 21 i Sisjön

Kostnad
Medlemmar i Företagarföreningen Högsbo-Sisjön går på våra event helt utan kostnad. Är du inte medlem kostar våra event 200:- per föreläsning (betalas i entrén). Om du är nyfiken på företagarföreningen är du välkommen att gå på första föreläsningen utan kostnad. Därefter hoppas vi såklart att du vill bli medlem. Glöm inte att göra din anmälan senast två dagar före eventet. Anmälan är bindande om ej avbokning skett senast två dagar före eventet på info@hsff.nu Vid fullsatt har Företagarföreningens medlemmar företräde. Vid utebliven närvaro debiteras 150 kr i efterhand. Max antal: 130 personer.

Anmälan