FRAMTIDENS HANDELSPLATSER

Företagarföreningen Högsbo-Sisjön och Arkipelagen Företagscenter bjuder in till frukostmöte onsdag 16 oktober kl 7.30-9.00 med Martin Karlsson, omvärldsanalytiker och retailexpert på Future Research.

Vad är den fysiska butikens framtida roll i en värld som präglas så mycket av den digitala världen? Hur ska retail lösa integrationen av fysiska och digitala köpupplevelser?

Martin berättar om de drivkrafter och trender som formar framtidens handelsplatser och ger konkreta exempel från olika håll i världen, inte minst från New York som har en spännande och innovativ retailscen.

Datum
Onsdag 16 oktober, kl. 07.30 (föredrag startar kl 8.00)

Program
07.30 – Frukost serveras
08.00 – Martin Karlsson, Future Research
08.45 – Frågor, eftersnack och frukostmingel
09.00 – Avslut på Frukostmötet

Plats
Arkipelagen Företagscenter, Stora Åvägen 21 i Sisjön

Kostnad
Medlemmar i Företagarföreningen Högsbo-Sisjön går på våra event helt utan kostnad. Är du inte medlem kostar våra event 200:- per föreläsning (betalas i entrén). Om du är nyfiken på företagarföreningen är du välkommen att gå på första föreläsningen utan kostnad. Därefter hoppas vi såklart att du vill bli medlem. Glöm inte att göra din anmälan senast två dagar före eventet. Anmälan är bindande om ej avbokning skett senast två dagar före eventet på info@hsff.nu Vid fullsatt har Företagarföreningens medlemmar företräde. Vid utebliven närvaro debiteras 150 kr i efterhand. Max antal: 130 personer.

Anmälan