Hos Kvik hittar du ett noggrant utvalt sortiment av dansk design som är producerad för att ge snygga och funktionella lösningar.  Föt såväl kök, badrum eller en garderob.

Att få planera och skapa sitt kök är väldigt roligt, och det gäller att tänka till för det är inget man byter ofta. Hur ska du använda ditt kök? ligger det integrerat med ett vardagsrum eller för sig själv? Finns det plats för extra höga och djupa skåp? – Vi erbjuder prisvärda kök med olika färdigställandegrad kombinerat med en personlig service i butiken, säger Ulf Benjaminsson som driver Kvik i Sisjön.

– Många kunder som kommer hit har måttat sina kök själva, och tillsammans med vår köksexpert görs ett förslag. Vi tittar på olika detaljer och möjligheter efter kundens behov, berättar Ulf. Sedan får kunden tredimensionella ritningar och en detaljerad offert. Du har samma kontaktman från första besöket till att ditt kök är installerat i ditt hem. Det ser vi som en stor styrka, menar Ulf.

Dansk design
– Kvik erbjuder stilren dansk design till konkurrenskraftiga priser.  Färgskalan går i vitt, svart och grått och utbudet av detaljer är stort.  Handtagslösa skåp och lådor och tunna, lättskötta bänkskivor i flera olika material ligger i tiden.  Blandare efterfrågas nu även i koppar och mässing.

Extra rymliga skåp
– Extra höga och rymliga skåp som ger upp till 40% mer volym, fiffiga lösningar som tex en låda som kan dras ut till ett arbetsbord eller matbord, integrerade vitvaror, är några nyheter   – Vissa har liten boyta där köket fyller flera funktioner . Och i många moderna hus är köket en del av vardagsrummet och då ska vitvarorna smälta in i rumsinredningen, säger Ulf.

Ytterligare en nyhet är Tinta, en folielist i 10 färger som kan sättas på aluminiumlister.

Välj färdigställandegrad
– Vi säljer valfrihet, säger Ulf.   1) Platta paket ,  där du installerar och monterar  själv. 2) Vi monterar ihop skåpen i butiken och levererar dem.  3)  Kvik både levererar och installerar köket.

Eget val av arbetsinsats, trygghet tillsammans med snygg design och moderna lösningar är Kviks ambition. Besök butiken för att få förslag och inspiration. Även bad- och garderobsinredningar finns i butiken.

Skärmavbild 2016-06-02 kl. 13.41.40