Vi brukar vilja erbjuda våra läsare lite tips och inspiration för att variera sina mötesmiljöer. Vi fick kontakt med Sodexo som verkligen kan erbjuda företagen i Högsbo-Sisjön en unik bredd. Sodexo Meetings är en del av Sodexo AB som grundades 1966 i Frankrike. Idag är man världsledande inom service för livskvalité. Verksamheten finns i 82 länder och bland de anställda finns över 120 olika yrken representerade.

Mötesanläggningarna finns på olika platser runt om i Sverige. Det kan vara i en herrgård, ett kurhotell, mötesplatser i city eller hotell med skid- och idrottsmöjligheter. Gemensamt för anläggningarna är det genuina värdskapet, de vackra miljöerna samt moderna lokaler i kombination med högklassig mat lagad från grunden. Helt enkelt det som behövs för en lyckad upplevelse. Eftersom Sodexo Meetings är en del av det globala Sodexo är man också en partner för affärsmöten i något av de andra 82 länderna.

Lyckholms för kick-off
Kvarteret Lyckholms ligger i de centrala delarna av Göteborg. Perfekt miljö i unik miljö där gammalt möter nytt.

– I våra olika konferensrum från sekelskiftet finns inte bara den nödvändiga och bekväma tekniken utan också en upplevelse utöver den traditionella konferensen. För ledningsgruppsmötet, utbildningen, teambuildningen eller kick offen, berättar Peter Numerius som är platschef på Lyckholms Restaurang och Konferens.

Restaurangen erbjuder god och näringsriktig mat i restaurangen som ligger i anslutning till Villan. Matfilosofin är enkel. God mat ska lagas från grunden med hjärta och omsorg.

– Den trendiga restaurangen med 180 sittplatser erbjuder råvaror som är noggrant utvalda. Vi drivs av ett genuint intresse för mat, dryck och service, fortsätter Peter.

Interiören är hämtad med inspiration från klassiska Lyckholms bryggerier och man kan nästan ana en doft av humle och malt. Restaurangen pulserar av aktiviteter som rymmer allt från frukostmöten till en trevlig after work.

– Vi finns mitt i händelsernas centrum, en perfekt plats för möten, avslutar Peter.

dsc_0554-hdr dsc_0207

Konferera i Pedagogen Park
I vackra Pedagogen Park i Mölndal ligger en insiprerande mötesplats i de lokaler som tidigare var lärarhögskola. Därav namnet Pedagogen Park. En anläggning för kreativitet med anor.

Den mysiga restaurangen CV Linné bjuder på nordiska smaker tillagade på de bästa råvarorna. Mötesrummen erbjuder en ombonad miljö för både mindre träffar med 6-12 deltagare upp till större event där Event & Hörsalen kan nyttjas med 300 personer i biosittning eller 225 sittande gäster på bankett.

Restaurangen är hjärtat
– Restaurangens inbjudande miljö är centrum i vår mötesdel, berättar Carina Melin som är platschef på anläggningen. Miljön är skapad med Carl von Linné som inspiratör. Det kommer du att uppleva när du ser valet av möbler, tapeter och inredningsdetaljer. Vår lunch är mycket uppskattad här på Pedagogen men många besökare kommer också från de närliggande företagsområdena.

– Vårt köksteam värnar om det nordiska matarvet med säsongens råvaror av högsta kvalitet i fokus, avslutar Carina.

mo%cc%88tesrum-pionen

mo%cc%88tesrum-ormbunken-fra%cc%8an-fonden

na%cc%88rbild-lampa-och-sittgrupper

Lyckholms Restaurang & Konferens
Platschef: Peter Numerius
Läs mer här. 

CV Linné Restaurang
Platschef: Carina Melin
Läs mer här.