f

Välkommen till KompetensAkademien och en inspirerande förmiddag den 4 februari!

Upplever du, som många andra i området, att ni skulle kunna bli bättre på försäljning? Missa då inte premiären av KompetensAkademien med tema FörsäljningDu kommer bland annat att få ta del av success stories, få tips av våra experter samt bidra med dina egna erfarenheter och få ta del av andras.

Datum
4 februari, kl. 08.00

Plats

Arkipelagen Företagscenter

Program
Vi startar förmiddagen med två success stories. Hur och vad har våra presentatörer gjort för att  lyckas med sin ökade försäljning?

Test säljstilsindikator: Enskilt görs ett test där du kommer att få en bra inblick i din egen säljstil. Med förbättrad kunskap om din säljstil kan du bli en mer framgångsrik säljare och interagera bättre med dina kunder.

08.00-09.00 (Välj två av tre föredrag)
[one_third]

Martin Nyberg
Hur utnyttja potentialen och öka försäljningen på befintliga kunder?
Vi går igenom vilka instrument och metoder du kan använda för att segmentera och kategorisera dina kunder för att se potentialen och därigenom öka försäljningen på dina befintliga kunder.

[/one_third]

[one_third]

Magnus Rydeving
Hur hittar du kundens köpmotiv?
Få konkreta verktyg som kan hjälpa dig som säljare att påverka det kundupplevda värdet positivt. Vi talar även om hur du snabbt och effektivt analyserar och ökar din förhandlingsstyrka under pågående säljprocess.

[/one_third]

[one_third_last]

Elisabeth Bramfors
Kunder – Klagomål – Klirr i kassan
Vänd kundklagomål till framgång. Vad krävs för att lyckas? Få tips och råd som tar dig till nästa steg mot att bli kundsmart.

[/one_third_last]

10.40-11.30 (Välj en av tre aktiviteter)

[one_third]

SUCCÉPANELEN
I ett nyfiket utforskande samtal delar våra framgångsrika företagare med sig av sina tankar och reflektioner kring vad som ger framgång. Övriga deltagare får möjlighet att lyssna för att sedan bidra med tankar, frågor och förslag. Panelen avslutas med att vi sammanfattar ett antal konkreta aktiviteter/insatser som man kan genomföra på hemmaplan.

[/one_third]

[one_third]

SÄLJSTILSINDIKATORN
• Vi går igenom olika säljstiltyper.
• Vi går igenom styrkor och förbättringsområden för olika säljstiltyper.
• Varje deltagare får kunskap om sin säljstiltyp.

[/one_third]

[one_third_last]

OUT OF THE BOX
”Jag kunde inte simma runt båten, inte över båten och inte under båt-en. Så jag fick simma över båten.”
”Över båten? Men det gick ju inte?”
”Nä, men vad fan skulle jag göra?”
Malte Lindeman – Kanalsimmare

Skall man nå nya mål, måste man finna nya vägar. Inte gå i gamla fotspår, i synnerhet inte sina egna. Tänk nytt, tänk annorlunda – tänk utanför boxen.

[/one_third_last]

11.30-12.15
HUR SKULLE DU SÄGA?
Spelet Hur skulle du säga?® är speciellt utvecklat för säljare. Spelidéen går ut på att jämföra sin egen uppfattning med andra i olika säljsituationer som kan uppstå i säljarbetet. Vi delas in i mindre grupper om 5–6 deltagare. Vi spelar spelet cirka 45 minuter, tävlar individuellt och en vinnare koras i varje grupp.

12.15-13.00
AVSLUTANDE MINGELLUNCH

Arrangörer

hs

Anmälan

Kostnadsfri anmälan för Arkipelagens hyresgäster och för Högsbo-Sisjö Företagarföreningens medlemmar. Övriga 400:- (betalas på plats). Fullsatt. Anmälan är nu stängd. Ny chans senare i vår – välkommen!