Företagarföreningen var på vernissage på Högsbo Meeting Point i mitten på juni. Högsbo Meeting Point är tre aktörer som samverkar; salladsrestaurangen Grönströms Kök, Meetly Kontorshotell samt Iron Works Gym. De ligger på E. A. Rosengrens Gata 17 – med gymmet på nummer 19 och har alla samma hyresvärd, Kungsleden.

I fastigheterna intill varandra finns alltså restaurang, gym och ett kontorshotell med rumsfaciliteter, självklart – men också lokaler för större möten och event. Ett sådant event hölls den 19 juni med konstnären Catrine Näsmark.

Catrine är konstnär på heltid sedan 2000 och uppvuxen i Djursholm. Utöver två konstskolor i Sverige har hon gått fem år på Danmarks Designskole. Till vardags åker Catrine Harley och snowboard. Det är mest människor i alla dessa former som återges – porträtt, påklätt eller naket. –”Jag tycker att ett porträtt är det allra finaste sättet att hylla en person”, berättar Catrine. Det finns två porträtt av Sveriges konung och drottning Silvia på Stockholms slott och på Bromma finns en 50 m2 stor Amelia Erhart av Catrine. Red. Not: Amelia Erhart var första kvinna att flyga över Atlanten i juni för 90 år sedan i år. Det var en lyckad dag med mycket folk på Högsbo Meeting Point.

Vill du veta mer om Catrine kan du läsa på www.nasmark.nu

Text: HSFF Red.