Hedströms Herr har både bytt namn till Hedströms Man och fått nya ägare till butiken i Sisjön.                 

– Tillsammans med Sir of Sweden utvecklar vi sortimentet och breddar kompetensen för att möta efterfrågan från både de befintliga kunderna och nya trendmedvetna kunder, säger butikschef Andre Ceder.  Hedströms och Sir of Sweden följer samma mönster i sitt företagstänk, där skrädderi, flexibilitet, hantverk och den  personliga servicen står i fokus.

Sir of Sweden har klätt svenska män sedan 1925. Det startades av Valter Ljungström, nu är det hans barnbarn Mats och Lena Ljungström som driver företaget. Tillsammans med Andre Ceder som varit hos Hedströms i 14 år, finns alltså en lång och gedigen erfarenhet och kunskap hos det nya Hedströms Man.

Made to measure
Butiken på Stora Åvägen kommer, utöver fri parkering, att erbjuda många kända varumärken som Meyer, Alberto, Oscar of Sweden, Henry Lloyd och Replay för att nämna några. Dessutom kompletteras dessa av ett Made to measure-koncept.

– Vi har ett eget rum för måttagning där skräddare kommer att finnas för att mäta och se till att dina plagg passar just dig när du lämnar affären. säger André. Vi sätter också stort värde i att kunna erbjuda många storlekar på våra kläder.

Mix & Match
– Många människor har olika storlek på byxa och kavaj, säger Andre. Passar den ena så kan det vara fel storlek på den andra delen i en kostym. Hos oss kan man få en hel kostym med byxan i en storlek och kavajen i en annan. Det är inte så många klädbutiker som kan erbjuda det, säger André stolt.

Företagsbrodyr och fakturabetalning

Hedströms Man vill gärna hjälpa företagen i området att handla enkelt och göra snygga tryck och brodyrer på kläder till mässor ed. – Ni är varmt välkomna att starta ett företagskonto hos oss, säger André.  Kom in i butiken så visar, berättar och hjälper vi er och visar vårt sortiment och hur ni kan handla på faktura.  Företagskläder görs förstås med samma hantverk, noggrannhet i måttagningen och personliga omhändertagande som vi ger alla våra kunder som kommer in i vår butik.

– Hedströms Man kommer att vårda och fortsätta med den service och det utbud som våra tidigare kunder uppskattat, samt komplettera med nya moderiktiga varumärken inom både kläder och skor, berättar Andre.