DU KAN ALDRIG BROMSA I EN UPPFÖRSBACKE
– En optimistisk framtidsspaning hur du lyckas i tuffare tider

Företagarföreningen Högsbo-Sisjön och Arkipelagen bjuder in till FrukostAkademien tisdag 25 oktober på Arkipelagen Företagscenter med trendspanaren och prisbelönta föreläsaren Göran Adlén.

Höga elpriser. Högre räntor. Osäkert politiskt läge. Lågkonjunktur. En oro i världen. För de flesta är detta ord som gör oss rädda, ängsliga och nedstämda. Men, det är nu du har chansen. Det är nu du ska satsa lite extra och det är nu möjligheten finns.

Man kan se världen på ett dystopiskt nattsvart sätt eller som Göran Adlén, kallad för trendspanarnas trendspanare och mångfaldigt belönad som föreläsare, att det är nu vi befinner oss i möjligheternas paradis. Svaren finns i historien. Den visar hur du ska göra. De flesta gör tvärtemot.

Kärlek är 2020-talets viktigaste konkurrensfaktor. VÄLKOMMEN till en otroligt inspirerande föreläsning som lyser upp i höstmörkret och ger dig massor av energi, tankar och reflektioner.

Datum
Tisdag 25 oktober, kl. 07.30 (föredrag startar kl 8.00)

Program
07.30 – Frukost serveras
08.00 – Göran Adlén
08.45 – Frågor, eftersnack och frukostmingel
09.00 – Avslut på Frukostmötet

Plats
Arkipelagen Företagscenter

Pris
100 kr (inklusive frukost). Ej medlem: 200:-. Betalas i entrén. Glöm inte att göra din anmälan senast två dagar före eventet. OBS! Anmälan är bindande om ej avbokning skett senast två dagar före eventet på info@hsff.nu Vid fullsatt har Företagarföreningens medlemmar företräde. Vid utebliven närvaro debiteras 150 kr i efterhand. Max antal: 130 personer.

Anmälan (OBS: en anmälan per person)

Anmälan är stängd.

Dela detta inlägg: