Konradssons Kakel finns på flera platser i Sverige. Bland annat i Högsbo Sisjön. Det finns mycket att välja på i känsla, färgkombinationer, ytor, fogar och dekorer. Därför väljer Konradssons kakel att ha ett stort showroom i Göteborg. Här hjälper personalen kunden med bra val som kunden blir nöjd med länge, menar butikschefen Stefan Comstedt.

Med 40 år i branschen som grossist och 105 års samlad erfarenhet i butiken bland personalen i Göteborg, täcker Konradssons kakel så gott som alla frågeställningar som kommer upp när ditt kakel eller klinker ska väljas. – Vi upphör aldrig att fascineras av kakel, säger Stefan. Bränt och hårt, men ändå levande, varmt och väldigt vackert.

Stor utställning
– Man byter inte kakel och klinker ofta, därför är det viktigt att vara noggrann, menar Stefan. Man ska kunna se och känna och också enkelt kunna jämföra priser. Därför har vi över 100 st montrar inredda med olika kakel- och klinkerlösningar, samt även badrumsinredningar som man kan köpa hos oss. Allt är prissatt och märkt med namn och fabrikat. Vi vill göra det enkelt för kunden. Vår utmaning är att överraska, med kunskap, förslag och roliga lösningar. Kunden ska aldrig känna sig ensam när de behöver välja, utan vi finns där med råd, tips och förslag så att man alltid känner att valen är genomtänkta.

Även via vår hemsida kan kunden bygga sina egna miljöer och enkelt se vad de valda kombinationerna kostar.
– Vi har ett av branschens största sortiment och handlar mycket med andra länder. Huvudlagret ligger i Jönköping, så leveranstiden på vårt lagersortiment är endast tre arbetsdagar. Välkommen både till vårt verkliga showroom i butiken och till det virtuella på nätet, hälsar Stefan.

www.konradssons.com/gbg

 

Skärmavbild 2016-06-02 kl. 13.40.53