Ekstrands är en historia om innovativa lösningar, envishet och entreprenörskap som sträcker sig tre generationer tillbaka i tiden. En ytterdörr eller ett fönster skall inte bara vara vackra att titta på, de skall ha en bra funktion och hålla många år efter köpet.

Man brukar säga att fönstren är husets ögon och speglar dess själ. Och dörren är munnen och det är viktigt vad man släpper in. Självklart ska fönster och dörrar vara snygga, passa in i husets design,  vara täta, energisnåla, hållbara och funktionella. Ekstrands har utvecklat dörrar och fönster i mer än 50 år och drivs idag av tredje generationen  familjeföretaget med huvud kontor och fabrik i Osby. Utvecklingen har gått framåt och idag finns mängder av valmöjligheter som håller för höga krav både kommersiella fastigheter och framför allt  privatbostäder.

Rätt val ger lång livsländ.

Vi har inte alltid det lägsta priset men frågan är om vi ändå inte ger dig mest för pengarna om du väger in funktion, prestanda och framtida underhåll, säger Mats Hyllstam på Ekstrands i Sisjön. Företaget finns representerat i stora delar av Sverige med utställningar och lokala representanter. Sortimentet är stort på både dörrar, portar och fönster.

– Vi sätter en ära i att utveckla dörrar och fönster som skall hålla minst lika länge som de vi tillverkade för 50 år sedan och som fortfarande är i bruk, lika snygga och funktionsdugliga nu som då, säger Mats.

Oavsett hur bra fönster eller dörr du har så blir inte resultatet bra om installationen inte görs på riktigt sätt. Ekstrands har egna montörer med lång erfarenhet av installation och tar fullt ansvar för montering både i kommersiella och privata fastigheter.

– Vi är också noga med att vara ett bra miljöval, säger Mats. Ekstrands har ett långt utvecklat milljötänk kring hela sin produktion. Vi har varit med att utveckla miljövänliga färger sedan 80-talet och är ensamma om att ge  fem års garanti på målningen.

 

ekstrands

Skärmavbild 2016-06-02 kl. 13.38.25