Vid årskiftet går Krokslätts Köksmontage och Kreativ Bygg AB samman och bildar Glansberg & Nordlanders Byggnads AB (GNB). 

– Vi ser fram emot att kunna samverka vilket ger synergieffekter och fördelar för både företaget och våra kunder, säger Albert Nordlander och Dennis Johansson som nu blir kompanjoner. Det nya företaget erbjuder tjänster inom montering och renovering av kök och bad för både privatpersoner, fastighetsägare och företag.

GNB kommer att bli mer kompletta och erbjuda kunniga byggnadssnickare, kökssnickare, plattsättare och elektriker. – Vi blir till att börja med ca 20 stycken men räknar med att anställa ett par till under året, säger Albert o Dennis. Genom att vi blir fler kan vi ta in större uppdrag och planera och stötta flera projekt som pågår samtidigt. Stoppar det upp på ena stället kan vi snabbt ställa om och placera personal på en arbetsplats som behöver hantverkare snabbt.

-Genom åren har vi märkt att kunder som ska renovera kök och badrum gör det relativt nära inpå varandra i tid. Då finns det fördelar med att kunna beställa allt från samma företag, menar Dennis Och Albert. En helhet som skapar trygghet för både oss och kunden. Vi ger garantier på att vår personal är certifierade enl Bygg och Keramikrådets krav och vi är noga med att alltid efterlämna nöjda kunder.  Vad som än händer på vägen ser vi till att kunden är nöjd och fått ett bra utfört arbete innan vi avslutar. Ett bra rykte ger rekommendationer och förhoppningsvis fler uppdrag och fler nöjda kunder.

GNB åker ut till köparen för gratis konsultationer och mäter ut på plats. De lotsar också vidare till bra leverantörer och arkitekter.

Företaget har avtal med flera kökstillverkare som Ballingslöv, Puustelli och Marbodal och knyter gärna starkare band med hustillverkare och fastighetsägare.

– Vi ser fram emot kontakter med både gamla och nya kunder, säger Albert och Dennis. Även du som söker jobb som snickare, köksmontör, plattsättare eller elektriker är välkommen att höra av dig. Glansberg & Nordlander Byggnads AB kommer att expandera ytterligare under 2017.