wp

Tuff konkurrens. I dagens samhälle och företagsklimat är konkurrensen stenhård och alla kämpar för att synas. Men det är inte bara marknadsföringsbudgeten som avgör. Med ledarskap, laganda och motivation kan ett lag eller företag gå hur långt som helst. Nyckeln är att skapa en vinnande kultur. Här får ni veta mer om vilken nytta, vilka effekter och vilka krav som ställs för att skapa en grupp som presterar på topp – oavsett vad konkurrenterna gör.

Ingvar Bengtson har arbetat med ledarskap, laganda och motivation för företag, organisationer och elitidrottare i 40 års tid. Han är VD för Team & Ledarutveckling och har utvecklat en modell som gör företag och organisationer självgående i ständigt pågående förbättringsprocesser. I linje med detta samarbetar Ingvar Bengtson sedan många år tillbaka med SIQ, Institutet för Kvalitetsutveckling. Team & Ledarutvecklings vision är att etablera många vinnande kulturer i svenskt näringsliv och bland kunderna finns Ikea, Volvo, DHL, Invest in Skåne, Uhlmann Nordiska AB och Mercodia.

Ingvar Bengtson har även haft en karriär som elitidrottare och deltagit i OS, VM och SM i segling. Sedan flertalet år tillbaka samarbetar han med Sveriges Olympiska kommitté samt Riksidrottsförbundet för att coacha och stödja lag och idrottare. Ingvar Bengtson är också verksam som författare och har skrivit böckerna ”Ketchupeffekten” och ”Känslors kraft i företagskulturen”.

Datum
Onsdag 4 maj, kl. 08.00

Program
07.30 – Frukost serveras
08.00 – Ingvar Bengtson
08.45 – Frågor, eftersnack och frukostmingel
09.00 – Avslut på Frukostmötet

Plats
Arkipelagen Företagscenter

Pris. 100 kr (inklusive frukost). Ej medlem: 150:-. Betalas i entrén. Glöm inte att göra din anmälan senast två dagar före eventet. OBS! Anmälan är bindande om ej avbokning skett senast två dagar före eventet på info@hsff.nu Vid utebliven närvaro debiteras 150 kr i efterhand. Max antal: 130 personer.

Anmälan