Restaurang Break är en premiumrestaurang för alla besökare. Break ligger en trappa upp i Hedin Bils AMG-Center i Sisjön. Patrik Robertsson är inne på sitt tredje år som krögare på Break som nu också lockar med konferensmöjligheter. 

Med sin nya kökschef Anna Bengtsson, som närmast kommer från Pigalle i Göteborg, ger de sig ut på en ny spännande resa med fortsatt fokus på bra råvaror använda efter säsong. Anna är ambassadör för ”Smaka på Västsverige”, kontaktnätet är stort och idéerna många när det gäller lokalt och närodlat.  Vi är väldigt glada att konceptet med exklusiv miljö och högkvalitativ mat har uppskattats och fortsätter på denna banan. Nu sträcker vi oss vidare och satsar på konferenser, möten, minimässor för företag, event och högtidstillfällen för privatpersoner på helger och kvällar. Vår cateringverksamhet fortsätter i samma anda och nya spännande uppdrag kommer till oss under våren och hösten.

Rum för prat och möten
Restaurangen är sober med mycket luft mellan borden med en gemytlig känsla och luncherna är ofta fullsatta.
– Vi rekommenderar bordsbokning, framför allt om du vill använda lunchen till ett affärsmöte, säger Patrik. Om det är fullsatt blir det aldrig trångt och ljudnivån blir aldrig så hög att man inte kan diskutera och prata i lugn och ro.

Konferenser
– Vi satsar stort på att nå ut till företag som planerar en konferens, möte, eller en minimässa i loungen. Vi har möjlighet att erbjuda två konferenslokaler som tar 80-90 personer i biosittning alternativt 30-40 vid bord. Det finns också ett styrelserum för c:a 12 personer. Utanför rummen ligger loungen där man t.ex. kan ha en minimässa, leverantörsträffar eller en varumärkesplacering.

– Vi anordnar också events där vi bjuder in våra samarbetspartners och leverantörer som får visa sina produkter. Göteborgs vinhus är en ny samarbetspartner och vi har även flera gårdar och matproducenter som kan komma hit, även för kunders räkning som ett inslag eller avslutning på en konferens. Att laga mat tillsammans är också en uppskattad avslutning på en konferensdag. Varför inte ta en promenad efter mötet där vi dukar, förbereder köket för en liten matlagningskurs och därefter förstås en trevlig middag med resultatet i restaurangen.

Följ oss gärna på våra sociala medier såsom Facebook och Instagram där många nyheter kommer presenteras.
– Hör gärna av er och boka ett möte med oss så visar vi våra lokaler och berättar mer, hälsar Patrik med personal.

www.restaurangbreak.se

2016-03-14 10.33.29