tern

“Ja du…, det är inte mycket.”

Detta och många liknande svar har vi fått på frågan: ”Ni arbetar ju ­mycket med mål, men hur mycket utbildning har du/ni fått i att sätta mål, förstå vad det är som skapar motivation och vad ni ska göra när det inte går som ­planerat?”.

Det är förvånande att det läggs så mycket tid på att arbeta med mål och samtidigt så lite resurser på att faktiskt göra det på ett bättre sätt. Har man fått någon utbildning i mål har det ofta handlat om att göra målen SMARTa eller att någon elitidrottare pratat om vikten av mål och målbilder. Det är inget fel i det, men det är inte tillräckligt.

Det sätt som de flesta arbetar med mål – både individuellt och i en ­organisation – kan liknas med hur många motionerar. Ofta samma runda, i samma fart och lika många gånger varje vecka. Visst kan du utvecklas av det. Fast inte lika mycket som om någon kunnig person fick ge dig några tekniktips och därefter hjälpa dig med ett träningsupplägg. Då skulle du utvecklas mer – på samma träningstid. Vår förhoppning är att du efter föreläsningen känner att du har kunskap, verktyg och idéer för att välja en snabbare och bättre väg mot ditt/ert mål.

Föreläsare är Jan Tern. Jans kreativa lösningar har fått priser både i Sverige och utomlands, han har skrivit sju böcker där boken 26 timmarsdygnet är en av Sveriges mest sålda inom området stresshantering. Under perioden 2010-2014 var han ansvarig för att utveckla friskvården inom Volvokoncernen och 2015 utsåg tidningen Konferensvärlden honom som en av de fem bästa föreläsarna inom området stress/hälsa.

Datum
Onsdag 26 oktober, kl. 08.00

Program
07.30 – Frukost serveras
08.00 – Jan Tern
08.45 – Frågor, eftersnack och frukostmingel
09.00 – Avslut på Frukostmötet

Plats
Arkipelagen Företagscenter

Pris. 100 kr (inklusive frukost). Ej medlem: 150:-. Betalas i entrén. Glöm inte att göra din anmälan senast två dagar före eventet. OBS! Anmälan är bindande om ej avbokning skett senast två dagar före eventet på info@hsff.nu Vid utebliven närvaro debiteras 150 kr i efterhand. Max antal: 130 personer.

Anmälan

Eventet har redan varit.