Skaffa ett smart hemlarm som erbjuder fjärrstyrning av värmepumpen, temperaturanpassning med en app samt styr hemmets lås och få koll på att larmet inte är ett falsklarm.

Sveriges största larmbolag Verisure erbjuder i Sisjön det stora företagets fördelar tillsammans med en lokal och personlig förankring.

– Vi har 14 servicebilar bara i området här, berättar Thomas Katby Verisures lokala servicepartner i Högsbo Sisjön, med kontor på Husknuten. Ett hemlarm idag är så mycket mer än ett inbrottslarm och Verisure samarbetar med flera företag och verksamheter för att kunna erbjuda smarta helhetslösningar för ditt hem. Företaget uppdaterar löpande en ny tjänsteplattform för det uppkopplade och skyddade smarta hemmet. Via Verisureappen får du både trygghet och kontroll över ditt hem.

– Ett smart hem är ett ständigt uppkopplat hem, säger Thomas. Med seriekopplade rökdetektorer och kameror som är uppkopplade till en larmcentral, får man det bästa skyddet och spar viktig tid om något händer. Larmcentralen kan direkt kontrollera vad som orsakat larmet och snabbt sätta in rätt åtgärd: polis eller väktare vid inbrott och brandkår vid eldsvåda. Om det råkar vara ett falsklarm så avstyrs insatsen. Individuella låskoder gör det möjligt att se vem som gått in i hemmet och kunna avgöra om det är någon obehörig eller bara barnen som kommit hem från skolan och vattendetektorer avgör om en läcka uppstått innan den hunnit göra stor skada.

Inomhusklimat och energibesparing
Ett smart hemlarm erbjuder fjärrstyrning av värmepumpen och ger möjlighet att enklare anpassa temperaturen till om någon är hemma eller höja värmen om utomhustemperaturen sjunker under dagen. Appens funktioner ger möjlighet att styra hemmets lås, ha kontroll på temperatur och luftfuktighet vilket ger ett tryggare och hälsosammare hem med ren luft och mindre risk för mögeltillväxt via klimatsensorer som kan kopplas till Anticimex.

– Sammantaget kan man säga att ett smart hem är ett förebyggande skydd då det ger direkt tillgång till expertkunskap och åtgärder innan skada uppstår, menar Thomas Katby. Elektriska apparater och belysning, är nåbart via appen. Så att använda Verisure för att skydda ditt hem är alltså riktigt smart, säger Thomas.

 

verisure