Green Room är ett av Coop Sisjöns nya rum. Här samlar man ekologiska varor som inte ingår i det ordinarie gröna sortimentet. Coop Sisjön samarbetar med en Eko & krav-ambassadör som löpande uppdaterar sortimentet.

– Vi jobbar långsiktigt och vårt mål är att erbjuda det bästa kundmötet i Göteborg, säger Rolf Petri, butikschef sedan våren 2014. Det gröna står i centrum och den personliga kundkontakten värdesätts högt. När jag hälsar på kunderna för tredje, fjärde gången, då vet jag att vi byggt ett förtroende och då känner jag mig nöjd, fortsätter Rolf. Dessutom sjunger hela området optimism. En sång i takt med nybyggen av butiker, bostäder och infrastruktur.

Det råder full aktivitet inne i butiken när vi hälsar på. Till våren ska butiken stå klar enligt tanken att bygga olika rum för olika delar av varuutbudet. Butiken ordnar också löpande happenings och events.

– Det ska vara roligt att komma hit och vi vill kunna ge mer än bara vara ett inköpsställe, säger Rolf. Det gäller även för de som arbetar här, Vi är ett lag där alla har sin unika roll. Den entusiasmen vill vi förmedla till våra kunder.

Green Room
Under hösten har vi haft fokus på det gröna, med bla Eko-mässa och Lilla Ekoskolan, berättar Rolf. Lilla Ekoskolan bjöd in förskolor att se en teaterföreställning där barnen fick delta och spela roller för att bli kunniga och medvetna i den ekologiska odlingsprocessen.

Green Room är ett av Coop Sisjöns nya rum. Här samlar man ekologiska varor som inte ingår i det ordinarie gröna sortimentet . Coop Sisjön samarbetar med Eko & krav-ambassadör Ulla Robertsson som löpande kommer och uppdaterar sortimentet och följer utvecklingen och trenderna i det ekologiska matutbudet.

– Det är härligt att kunna bidra till att både barn och vuxna får sunda värderingar och det är med stolthet vi satsar på att vara och är den grönaste matvarukedjan, säger Rolf.

Shop in shop
Strax innan jul flyttar Plantagen in med en egen butik på 220 kvm i butikslokalen. Det blir ett grönt rum på ett annat sätt. Coop har också en egen konditor där du kan beställa helt egendesignade tårtor och bakelser. Bageriet erbjuder färskt bröd sju dagar i veckan och räkmackorna har blivit en stor succé. I samband med 10 årsjubileet serverade vi den femtontusende räkmackan, berättar Rolf. Den kunden fick förstås lite extra uppmärksamhet, skrattar han.

Framgångsrik spelbutik
– From 2014 är vi en av sveriges största spelbutiker, berättar Rolf. Under de senaste två åren har vi haft glädjen att dela ut ca 40 miljoner i vinster. Och våra andelsbyggare börjar bli välförtjänt kända nu. Vi har i dag sex stycken personer som tippar, där kunden kan köpa in sig i valt antal andelar.

Färskpressade juicer
Just nu är C-vitaminbehovet stort hos oss vinterglåmiga Göteborgare. Så vad passar bättre än kunna komma in i butiken och pressa och fylla en egen flaska med färskpressad apelsinjuice? – Vår fruktpress är snart igång lovar Rolf, så varmt välkomna och tanka både energi, gröna kunskaper och sann matglädje!