BBGRUPPEN/Byggbeslag har öppnat sin första butik i Göteborg.  – Vi ser fram emot att både kunna visa våra produkter, ge råd och service på plats och ha egen låsverkstad i lokalen, säger platschef Mikael Bengtsson.  

Vi besöker den ljusa, nyrenoverade butiken på Stora Åvägen 7, just när den håller på att fyllas med ett stort sortiment av artiklar för flerbostadshus, bostadsrättsföreningar, kommersiella fastigheter, skolor/förskolor, idrottsanläggningar, arenor, sjukhus och vårdmiljöer.

– Här finns allt från det lilla till det stora, berättar Monica Ahlström.  – Du kan få din nyckel kopierad eller köpa ett hänglås. Eller gå igenom ett helt serviceavtal med kompletta installationer till ditt företag eller offentliga miljöer.  Vi arbetar med allt från privatkunder till stora ramavtal med t ex Göteborgs stad.

Säkerhet, inredning och tillgänglighet

Tre huvudrubriker sammanfattar vad företaget och butiken i Sisjön erbjuder.

Säkerhet, vilket omfattar nyckelservice, passersystem, kassaskåp, dörrautomatik, utrymning och porttelefoni.

Inredning till entréer & trapphus, hall & kapprum, badrum/WC /tvättstuga  & förråd.  I butiken finns en hel del inredningsdetaljer och du kan uppleva både utseende och funktion.

Tillgänglighet skapas bl a via tydliga skyltar och hjälpmedel för att underlätta passage i dörrmiljö. Butikspersonalen visar och ger råd om vilka du ska välja och hur du bäst använder dem.

Leverans inom ett dygn.

  • Vi har ca 27.000 artiklar i sortimentet, berättar Mikael och Monica. Alla får förstås inte plats i butiken i Sisjön, men genom att företaget har ett eget hämtlager kan vi så gott som alltid leverera inom ett dygn. – När leverans och installationer är klara fortsätter vi vårt uppdrag genom att ge service och underhåll och ha en löpande kontakt.
  • Kom in till oss så gör vi en genomgång av dina lås, dörrstängare och säkerhetssystem. Titta och jämför produkter och be oss om råd. Här finns kompetensen på plats. Du kanske hittat något intressant i vår E-butik eller på hemsidan som du vill se i verkligheten och veta mer om.

Butiken är öppen vardagar 7.30-16.30 för att vara tillgängliga för både yrkesverksamma inom byggbranschen och privatkunder. Följ uppdateringar av tider och andra nyheter via vår hemsida, hälsar Monica Ahlström och Mikael Bengtsson.

www.bbgruppen.se

2016-05-12 09.14.32

bb_annons