Vad händer på näringslivets spelplan just nu? Johan Trouvé, VD för Västsvenska Handelskammaren hade den 27 januari ett digitalt frukostmöte i samarbete med Företagarföreningen Högsbo-Sisjön och där var positiva tongångar rådande. En del branscher och satsningar tuffar på som aldrig förr, och mycket av det vi utvecklar nu kommer vi ha nytta av under en oöverskådligt lång framtid.

I denna positiva kontext startar vi nu upp arbetet med årets första nummer av tidningen Högsbo-Sisjön. En längre intervju med Johan Trouvé, innehållande branschfördjupningar och analyser, ett spännande samtal med stadsbyggnadsdirektör Henrik Kant som berör Dag Hammarskjölds-boulevarden, samt den senaste informationen om Lunnagårdsförbindelsen utgör ryggraden av denna produktionVi vill ha med ert företag på tåget! Berätta för kunder och konsumenter om er verklighet och verksamhet – under och efter pandemin. Stärk ert varumärke i samband med allt positivt som fortsätter att utvecklas – även under krisen.

HÖGSBO-SISJÖN ges ut av Företagarföreningen Högsbo-Sisjön och utkommer med fyra nummer per år. Tidningen distribueras till samtliga företag i Högsbo-Sisjön och finns att plocka i tidningsställ i området.

Nå 1 700 företag, 200 branscher och 1000-tals läsare – både företagare och konsumenter. Presentera er butik eller verksamhet i tidningen Högsbo-Sisjön. Utgivningsdatum är i mars. Kontakta Dan Eklind: danne@hsff.nu0703-56 56 06