För oss på DIS PT så är det nya året ofta en fråga om att införliva de träningslöften som återkommit år efter år och för att garantera att just dessa löften infrias så är vi ett alldeles utmärk alternativ. Då bör man arbeta utifrån klientens förutsättningar oavsett ålder, kön och träningsnivå och skapa struktur baserad på smarta strategier som är möjliga att applicera i vardagen.

Vad vill du med din träning?
Ofta formuleras mål för det kommande året med att man kanske vill kunna visa sig på stranden i god form eller att få bukt med ex. ryggproblem. Det viktiga är att löften ligger på en realistisk nivå så att varje steg kan klaras av med ett leende på läpparna. Finns det ett specifikt mål som innefattar träning så hjälper DIS PT er gärna att möta det nya året så att nyårslöftet blir verklighet.

Faktaruta
Namn: Soraia Dos Reis
Bakgrund: Bred erfarenhet inom fitness.
Ambition: Att analysera individuella förutsättningar för att ta klienten mot deras mål. Målgrupp: Elit, motionär, nybörjare, företagsgrupper.
Målsättningar att ha: Estetisk träning, förebygga, minska fysiska problem
Huvudtes: Det finns inte “ett sätt som passar alla” kring träning, kost och hälsa. Det handlar om att göra smartare val som passar in i livsstilen.

Vill du veta mer: Boka en fri konsultation via www.dis-pt.se