Forskningen visar att relationer och gemensamma upplevelser är några av de viktigaste faktorerna för att uppleva lycka.

Vi vet att när vi mår bra, då presterar vi som bäst. Vi vet också att vi behöver göra det som behöver göras oavsett vad det är, för att kunna känna oss nöjda på riktigt. Livet och alla dess känslor vet vi av egna erfarenheter påverkar allt vi gör.

Därför vill vi dela med oss av våra samlade och unika kunskaper och erfarenheter. Vad som fått oss att inse hur viktiga människor runt oss är för prestationen. Vi är övertygade om att vi behöver hjälpas åt om vi ska kunna nå vår fulla potential privat eller på arbetet. Alltså göra varandra bra.

Emma Greens liv som höjdhoppare i världseliten och Camilla Kallins roll som ledare nationellt och internationellt inom idrotten och chefspositioner i det civila har gett dem erfarenheter som gör att de vet vad som krävs.

Datum
Onsdag 22 november, kl. 08.00

Program
07.30 – Frukost serveras
08.00 – Emma Green och Camilla Kallin
08.45 – Frågor, eftersnack och frukostmingel
09.00 – Avslut på Frukostmötet

Plats
Arkipelagen Företagscenter


Pris. 100 kr (inklusive frukost). Ej medlem: 150:-. Betalas i entrén. Glöm inte att göra din anmälan senast två dagar före eventet. OBS! Anmälan är bindande om ej avbokning skett senast två dagar före eventet på info@hsff.nu Vid utebliven närvaro debiteras 150 kr i efterhand. Max antal: 130 personer.

 

Anmälan