Strålande solsken och områdets alla bilföretag var samlade. Lördagen den 21 september arrangerade Företagarföreningen Högsbo-Sisjön en stor bilmässa på parkeringen vid Köpcentrum 421. På plats fanns även andra trevliga lokala aktörer i området som Lejonet & Björnen, Dahls Bageri och Löfbergs Lila, som frikostigt bjöd besökarna på smakprover ur sina sortiment.

Syftet med mässan var, förutom att generera nya kunder, att visa upp av vad vårt område har att erbjuda. Med omkring 1 700 arbetsställen som verkar i 200 branscher finns det mesta representerat i Högsbo-Sisjön. Det finns en stor potential i att områdets företag samverkar. Det behöver inte bara handla om att vi skall göra fler affärer med varandra utan kan lika gärna handla om att dela på resurser som logistik och kompetens eller bara utbyta idéer och ge varandra inspiration. Ju fler vi blir som samverkar, desto bättre för alla.

Har du märkt att detta nummer av tidningen fått ett lite annat utseende? Vi har genomfört en del förändringar vad gäller både design och innehåll. Tanken är att ge tidningen en modernare profil och attrahera fler läsare. Vi vill informera om nyetableringar av företag, planerade bostadsprojekt, trafiknyheter och inte minst låta människor som verkar i området komma till tals. Vi vill berätta och inspirera.

Vi i redaktionen tar gärna emot tips: redaktionen@hogsbosisjon.se. Skicka ett mail med förslag på uppslag, kommande händelser eller önskemål om vad ni vill läsa om. Vi ser fram emot att höra ifrån dig!

/Lars Holst – ansvarig utgivare