ATT LEDA MED PASSION & GLÄDJE

Företagarföreningen Högsbo-Sisjön och Arkipelagen Företagscenter bjuder in till frukostmöte onsdag 30 augusti kl 7.30-9.00 med Roger Rönnberg – ishockeytränare för Frölunda HC.

Roger delar med sig av resan som han har gjort tillsammans med Frölunda HC. Om viljan att vara bäst och att hela tiden sträva framåt. Han kommer även att prata om erfarenheterna av att gå från en resultatstyrd verksamhet till en som styrs av visioner och värderingar samt arbetet med att få en grupp att enas och jobba mot samma mål.

Roger blev huvudtränare för Frölunda HC 2013 och det starka ledarskapet drivs av passion och glädje. Varmt välkommen till ett inspirerande frukostmöte med Roger Rönnberg!

Datum
Onsdag 30 augusti, kl. 07.30 (föredrag startar kl 8.00)

Program
07.30 – Frukost serveras
08.00 – Roger Rönnberg
08.45 – Frågor, eftersnack och frukostmingel
09.00 – Avslut på Frukostmötet

Plats
Arkipelagen Företagscenter

Pris
Medlemmar i Företagarföreningen Högsbo-Sisjön går på våra event helt utan kostnad. Är du inte medlem kostar våra event 200:- per föreläsning (betalas i entrén). Om du är nyfiken på företagarföreningen är du välkommen att gå på första föreläsningen utan kostnad. Därefter hoppas vi såklart att du vill bli medlem. Glöm inte att göra din anmälan senast två dagar före eventet. Anmälan är bindande om ej avbokning skett senast två dagar före eventet på info@hsff.nu Vid fullsatt har Företagarföreningens medlemmar företräde. Vid utebliven närvaro debiteras 150 kr i efterhand. Max antal: 130 personer.

Anmälan (OBS: en anmälan per person)

Event har varit. 

Dela detta inlägg: