7 september: TO SCORE. TO WIN. TOGETHER.

Företagarföreningen Högsbo-Sisjön och Arkipelagen bjuder in till FrukostAkademien 7 september på Arkipelagen Företagscenter med inspiratören och föreläsaren Per Holknekt.

Kan jag, kan du, kan vem som helst!
Det är Pers gränslösa arkiv av upplevelser och erfarenheter som gör honom unik. Per bjuder på känslosamma och värdefulla berättelser från hans sällsynta, inspirerande och mångfacetterade livsresa som både inspirerar, skapar förståelse och sätter spår.

Per har inte bara hunnit startat 39 bolag utan har också levt som hemlös och förlorat både jobb och familj på grund av missbruk. Per har en unik förmåga att förvandla aska till eld. Med sin djupa kunskap och långa erfarenhet inom bolagsutveckling, varumärkesarbete/strategier samt entreprenörskap förmedlar Per utöver inspiration, skratt och tårar även värdefulla nycklar, lärdomar, insikter och metoder som enkelt kan användas och appliceras på precis vem och vad som helst.

Förbered dig på en spännande morgon där du tar med dig något hem som leder till nya beslut, nya insikter och nytt mod.

Datum
Onsdag 7 september, kl. 07.30 (föredrag startar kl 8.00)

Program
07.30 – Frukost serveras
08.00 – Per Holknekt
08.45 – Frågor, eftersnack och frukostmingel
09.00 – Avslut på Frukostmötet

Plats
Arkipelagen Företagscenter

Pris
100 kr (inklusive frukost). Ej medlem: 200:-. Betalas i entrén. Glöm inte att göra din anmälan senast två dagar före eventet. OBS! Anmälan är bindande om ej avbokning skett senast två dagar före eventet på info@hsff.nu Vid fullsatt har Företagarföreningens medlemmar företräde. Vid utebliven närvaro debiteras 150 kr i efterhand. Max antal: 130 personer.

Anmälan (OBS: en anmälan per person)

Event har varit / Anmälan stängd

Dela detta inlägg: