Tid är en bristvara. Därför är MCPLAYS´S filmer 9 minuter långa. MCPLAY är en satsning på kontinuerligt lärande för marknadsförare och ledningsgrupper. Man kan enkelt ta del av andras kunskap, erfarenhet och företagsresor genom att lyssna på föredrag – men väldigt ofta är den totala tidsåtgången ett problem. Man skall ta sig till platsen för föredraget och ofta är ett föredrag på i alla fall en timme – innebär att en halv dag går åt för detta.

 

När det passar
MCPLAYS filmer är specialproducerade inom områden som marknadsföring, varumärke, försäljning, kommunikation, ledarskap och entreprenörskap. Meningen är att inspirera individen och arbetsgruppen i arbetet. Man får handfasta råd, inspiration och nya teorier presenterade på ett attraktivt och lättillgängligt sätt – när det passar dig.

Praktiskt verktyg
Arbetar du som säljansvarig eller gruppansvarig så är MCPLAY ett praktiskt verktyg. Månadens sittning med säljkåren kan inledas med nio minuter inspirerande film. Det är bara att välja bland de drygt 100 filmerna som finns färdigproducerade i MCPLAYS bibliotek.

Testa via föreningen
Företagarföreningen Högsbo-Sisjön kommer under hösten att erbjuda alla medlemmar möjligheten att titta på en ny film från MCPLAY per månad. Håll utkik på www.hsff.nu Det första lägger vi ut redan nu och kommer att kunna ses under sommaren av alla. Avsnittet heter Strategiskt Nätverkande och under nio minuter berättar PeO Axelsson om vikten av affärsnätverkande och om tips på hur man gör detta på ett bra sätt.

Text: Måns Löfgren