Att nyanställa är tidskrävande och det gäller att tänka sig för få det att fungera. Med Manpower förenklas processen. 

Har du tillfälliga behov av personal ibland? Eller behöver du hjälp med att rekrytera för nyanställningar? Eller kanske du själv söker konsultuppdrag? Sveriges största och äldsta bemanningsföretag Manpower hjälper företag och personal att hitta rätt, allt från små och korta inhyrningsuppdrag till längre inhyrningar eller större rekryteringar.

– Vi besöker er gärna för ett förutsättningslöst samtal om behov och hur vi kan matcha företag och medarbetare på bästa sätt, säger Johannes Forsberg och Olof Belsing på Manpower i Göteborg.

HR på alla nivåer
Manpower erbjuder hjälp med alla frågor som rör HR, (human resources) och inom alla branscher, inget företag eller uppdrag är för stort eller för litet.

– Som arbetsgivare kan du toppa perioder med hög belastning med tillfällig personal, t.ex. vid bokslut, julhandel, event eller helt enkelt toppar i verksamheten. Vi kan på kort varsel hitta personal, ofta samma dag som man har egna sjukdomar. Du kan också få långsiktiga samarbeten där samma person kommer om du t.ex. anmält ett återkommande behov, men kanske inte varje dag. Du kan också få hjälp med medarbetare på annan ort, då vi finns på ca 70 orter runt om i landet. Vi sparar både tid, pengar och miljö på det sättet, menar Johannes och Olof.

Gynnsam flexibilitet
– Flexibiliteten är bra för både arbetsgivare och uppdragstagare, menar Johannes och Olof. Den som söker uppdrag har en trygghet i att vara anställd av oss. Vid en heltidsanställning har du lön även om det blir någon dag du går hemma utan uppdrag. Vi har mycket goda relationer med fackliga ombud, och samarbetar och hjälper varandra ofta. Är du ny på arbetsmarknaden kan du på ett bra sätt bygga ditt CV via anställning hos oss. Studenter och seniorer kan anmäla sig till att arbeta regelbundet några timmar i veckan på ett och samma företag.

Kortar vägarna mellan arbetssökande och jobb
Att nyanställa är tidskrävande och det gäller att tänka sig för så det fungerar rent ekonomiskt. Därför tvekar många företag att göra den investeringen. Med oss på Manpower förenklar man och snabbar på processen. Både arbetsgivare och medarbetare får möjlighet att känna på varandra, vi hjälper till med matchningen och rekryteringen och det leder ofta till långsiktiga samarbeten och nya anställningar.

– Vi brinner för att skapa arbeten och hitta de bästa lösningarna för företag, säger Johannes och Olof. Vi jobbar långsiktigt, ser internationella trender och kan vara med och förebereda utvecklingen tillsammans med våra kunder och vår personal.

Hör av er till oss så kommer vi gärna ut och berättar mer om hur vi kan hjälpa till!

 

johannes.forsberg@manpower.se
olof.belsing@manpower.se

allerby_maleri