Välkommen till FrukostAkademien 26 februari med Almi Väst och By Faux!

TEMA: Lyft blicken! – Att utvecklas och växa med sitt företag

Tillgång till pengar är inte det enda sättet att utveckla och få sitt företag att växa – det finns mängder av faktorer som påverkar. Man bör titta på mål, affärer och omvärlden vilket sedan leder till olika konkreta aktiviteter för att få företaget att ta nästa steg. ALMI Företagspartner Västs rådgivare delar med sig av konkreta verktyg och tips på hur du kan få ditt företag att växa.

Linda Forsberg, By Faux har stor erfarenhet av verktyg inom försäljning, marknadsföring, strategi och ledarskap. Hon driver idag flera bolag och delar med sig om hur man driver ett framgångsrikt försäljningsarbete för att utveckla och växa med sitt företag.

Rådgivare Erik Bengtsson, Almi Väst har en gedigen erfarenhet av att driva och utveckla företag.

Linda Elfving, Almi Väst rådgivare med inriktning på affärsutveckling för företag som vill lyfta blicken, sätta nya mål och växa.

Arkipelagen och Företagarföreningen Högsbo-Sisjön hälsar er välkomna februari!

Datum
Onsdag 26 februari, kl. 08.00

Program
07.30 – Frukost serveras
08.00 – Föredrag “Lyft blicken!”
08.45 – Frågor, eftersnack och frukostmingel
09.00 – Avslut på Frukostmötet

Plats
Arkipelagen Företagscenter

Pris: 100 kr (inklusive frukost). Ej medlem: 200:-. Betalas i entrén. Glöm inte att göra din anmälan senast två dagar före eventet.

OBS! 
Anmälan är bindande om ej avbokning skett senast två dagar före eventet på info@hsff.nu Vid utebliven närvaro debiteras 150 kr i efterhand. Max antal: 130 personer.

Anmälan

Eventet har varit.

Dela detta inlägg: