Det danska köksföretaget Kitchn har nu öppnat sin första butik i Göteborg/Sisjön. – Vår ambition är att kombinera kvalitet, form och funktion till bra priser, säger ägaren Marcus Schött. -Genom att göra produkterna lätta att montera kan man hålla nere priset utan att tumma på kvaliteten. Vi är till och med så säkra på hållbarheten att vi lämnar 30 års garanti, berättar Marcus.

Bakgrunden till Marcus inträde i köksbranschen är att han själv skulle renovera sitt kök och letade efter leverantörer med goda betyg på nätet. Ktchn fick goda referenser av så många att han inte bara valde ett sådant kök till sig själv, utan också blev så intresserad av företaget att han nu står som franchisetagare till butiken i Sisjön.

Kitcnn har sitt huvudkontor och fabrik på Jylland och därifrån levereras kök, badrumsinredningar och garderober. Leveranstiderna är korta och kunden får sina varor efter ca en vecka.

  • Vi gör också gratis hembesök, berättar Marcus. Och erbjuder ritningsförslag inom 1-2 dagar. När du beställer väljer du själv om du vill hämta varorna i butiken eller få hjälp med montering av våra hantverkarpartners. Grundtanken är att det ska vara så enkelt att montera att gemene man kan göra det valet med ett gott resultat. Enkelt, prisvärt och med hög kvalitet. Genom vårt planeringsverktyg på hemsidan, kan du också rita ditt eget kök i lugn och ro hemma.

Kitchn erbjuder de flesta stilar och material. Allt från massiva luckor och bänkskivor till laminat och bänkskivor i komposit. Butiken vänder sig framför allt till privatpersoner, men även samarbeten med byggföretag och fastighetsägare välkomnas.  Just nu inreds lokalen löpande med nya produkter och miljöer för att inspirera och visa  hur man kan använda Kitchn’s sortiment.

Kitchn Göteborg
90 butiker i Norden, 10 i Sverige
Kök, Badrum och garderober
Datavägen 37B
www.kitchngoteborg.se