Högsbo Trä har allt som behövs för ett byggprojekt. Produktutbudet är anpassat till byggföretagens höga kvalitetskrav och till den lokala efterfrågan.

Sedan 1960-talet har Högsbo Trä funnits på August Barks gata i Högsbo. Det är alltså ett gediget och erfaret företag som bygger på stabil grund både bak i tiden och som hänger med i utvecklingen framåt.-  Vi erbjuder service och kunskap till både byggföretag och privatkunder säger Martin Thyr, platschef på Högsbo trä.

Ett tjugotal anställda finns på plats för att ge service till kunderna. – Vårt sortiment håller hög kvalitet, menar Martin. Och självklart hjälper vi till med beräkningar, plockning av material och transport till arbetsplatsen eller ditt hem. Vi kör med egna last- och kranbilar vilket bla gör att vi kan hålla prisvärda transporter och har full kontroll.

En del av ditt arbetslag
– Vi vill att du ska se oss som en del i ditt arbetslag, säger Martin. Den personliga servicen är väldigt viktig för oss. Vi finns på plats med vår kunskap när den behövs, i bygghandeln, på nätet eller ute på arbetsplatsen. Men vi är också med i bakgrunden, som ett stöd när du behöver mer fakta, råd och kunskap.

”Trallande” vårkänslor
Våren närmar sig och vi börjar se fram emot ett liv ute på altaner och i trädgårdar igen.

– Vi märker en tydlig trend sedan flera år att människor är beredda att satsa på högre kvalitet av trallvirke. Vi lägger mer och mer på att göra våra uteplatser till hållbara och snygga rum som en del av övriga huset. Då satsar man gärna några extra kronor på att få bra kvalitet. Trenden går mot kraftigare virke, och t ex  brunimpegnerad trall, lärkträ eller det riktigt hårda Kumaro-virket.

Köksutställning
Det finns även en köksutställning med Marbodalskök på anläggningen. Företag som privatpersoner kan få hjälp att planera sitt nya kök av någon av våra tre kunniga kökssäljare under våra öppettider.

Våga prova
– Högsbo trä är tillräckligt litet för att kunna ge en personlig service till alla som kontaktar oss eller besöker oss. Vi har dock fördelar av att ägas av Kungälvs Trä och ingå i Woody Bygghandel . Genom den stora bygghandelskedjan har vi tillgänglighet till ett stort kontaktnät och ett enormt byggvarusortiment.

– Mitt tips till alla byggare av altaner och andra utomhusmiljöer , proffs som amatörer är – Våga prova!  Man skadar inget inne i själva huset, det värsta som kan hända är att man får göra om!   Men oftast blir förverkligandet av dina idéer lyckosamt. Vi hjälper dig på vägen, Hälsar Martin

Högsbo Trä
August Barks gata 24, Högsbo
Öppettider: Vardagar 6.30-17.00, Lördagar 9.00-13.00
www.hogsbotra.se