FA22sep

Fler och fler människor upplever att varor och tjänster blir allt mer lika varandra. Det blir människan och hennes beteende som blir det enda kvarvarande unika. Vad innebär detta för din verklighet?

Christer Olsson är fiskarsonen från Öckerö som gjorde sunt förnuft till sin affärsidé och grundade Utvecklingspoolen 1991 vilket sedan 2013 ingår i Awesome Group och byter namn till Awesome Management. Christer är i dag en av Nordens mest omtalade och eftertraktade föreläsare, med fokus på samspelet mellan organisationens strukturella och kulturella dimensioner.

Christer har en unik förmåga att sätta fingret på det vardagliga samspelet mellan människor, på ett sätt som inspirerar, manar till eftertanke, och inte minst till handling. Utöver föreläsningar arbetar Christer som coach och inspiratör för ledare och ledningsgrupper för några av landets största företag.

Datum
Tisdag 22 september, kl. 07.30 (OBS. Notera att denna FrukostAkademien sker på en tisdag och inte på en onsdag som vi brukar)  

Frukostvärd
nor

Program
07.30 – Frukost serveras
08.00 – Christer Olsson
08.45 – Frågor, eftersnack och frukostmingel
09.00 – Avslut på Frukostmötet

Plats

Arkipelagen Företagscenter

Pris: 100 kr (inklusive frukost). Ej medlem: 150:-. Betalas i entrén. Glöm inte att göra din anmälan senast två dagar före eventet. OBS! Anmälan är bindande. Avbokning sker senast två dagar innan eventet via länk i det mail du får vid anmälan. Vid utebliven närvaro debiteras 150 kr i efterhand. Max antal: 130 personer.

Arrangörer

hs

Anmälan

har gått ut.