I kommande nummer av Tidningen Högsbo-Sisjön har vi fått förmånen att göra en intervju med föreläsaren, författaren och företagscoachen Christer Olsson. En gigant när det gäller att inspirera företag, individer och team till utveckling i såväl framgång som motgång. Intervjun utvecklades till ett mycket givande och spännande samtal om hur vi på bästa sätt tacklar den tid vi nu lever i – som företag, som medarbetare och som människa. Tack Christer för att vi och våra läsare får inspireras av dig.

Tidningen kommer ut i våra ställ i början av oktober och det finns fortfarande chans att synas i detta nummer. Kontakta isf Dan Eklind på 0703-565606.

I väntan på tidningen vill vi gärna tipsa om avsnitt 258 av Framgångspodden där Christer Olsson medverkar. Här diskuterar han med podd-master Alexander Pärleros affärsvärldens villkor under temat “Utvecklas eller Avvecklas”. Mycket intressant lyssning! https://poddtoppen.se/podcast/985517492/framgangspodden/258-christer-olsson-utvecklas-eller-avvecklas-original

#företagarföreningen #christerolsson #framgångspodden #högsbo #sisjön #högsbosisjön #företagarföreningenhögsbosisjön