LEV LIVET LEVANDE

Företagarföreningen Högsbo-Sisjön och Arkipelagen Företagscenter bjuder in till FrukostAkademien 14 mars med Christer Olsson om att välja och våga vara autentisk på riktigt.

Låt oss prata om det som är viktigt på riktigt. Alldeles för många krånglar till det alldeles för mycket, alldeles för ofta och alldeles i onödan. Varför? Och vad får det för konsekvenser i en redan komplex värld?

Vi har lurat generationer av unga att tro att de ska växa upp och bli starka och självständiga när hela livet egentligen är ett tillsammans-projekt där just nyttan är att vara omgiven av olikheter. Vad innebär detta i livet och i arbetslivet? Vad krävs i denna tid vad gäller affärsmannaskap och ledarskap? Hur hanterar man dramatiska förändringar? Kan sårbarheten bli en styrkefaktor?

Lev livet levandes med fiskarsonen Christer Olsson från Öckerö som gjort sunt förnuft till sin affärsidé. Med över 30 års erfarenhet är Christer Olsson en av Nordens mest bokade föreläsare. Han har en unik förmåga att sätta fingret på det vardagliga samspelet mellan människor och inspirerar därmed till handling. 

Datum
Torsdag 14 mars, kl. 07.30 (föredrag startar kl 8.00)

Program
07.30 – Frukost serveras
08.00 – Christer Olsson
08.45 – Frågor, eftersnack och frukostmingel
09.00 – Avslut på Frukostmötet

Plats
Arkipelagen Företagscenter, Stora Åvägen 21 i Sisjön

Kostnad
Medlemmar i Företagarföreningen Högsbo-Sisjön går på våra event helt utan kostnad. Är du inte medlem kostar våra event 200:- per föreläsning (betalas i entrén). Om du är nyfiken på företagarföreningen är du välkommen att gå på första föreläsningen utan kostnad. Därefter hoppas vi såklart att du vill bli medlem. Glöm inte att göra din anmälan senast två dagar före eventet. Anmälan är bindande om ej avbokning skett senast två dagar före eventet på info@hsff.nu Vid fullsatt har Företagarföreningens medlemmar företräde. Vid utebliven närvaro debiteras 150 kr i efterhand. Max antal: 130 personer.

Anmälan
Fulltecknat – anmälan stängd.