7 steg till framgångsrik försäljning

Företagarföreningen Högsbo-Sisjön och Arkipelagen bjuder in till FrukostAkademien onsdag 23 november på Arkipelagen Företagscenter med Business Region Göteborg och affärsrådgivare Ingrid Alestig.

Kan vi fortsätta sälja på samma sätt som vi gör nu, till samma kunder och till samma priser? Behöver vi möta kunderna oftare eller kanske på ett annat sätt? Hur lockar vi till oss nya kunder?

Det är några av frågorna som både småföretagare och större säljorganisationer ställer sig nu när omvärlden förändras fort. Många behöver se över sitt erbjudande och arbetssätt för att möta en tuffare marknad.

Låt dig inspireras av Ingrid Alestig, säljtränare och affärsrådgivare på Business Region Göteborg, när hon går igenom sju steg till framgångsrik försäljning. Du får idéer till hur ni skapar goda förutsättningar för att kunder ska välja att köpa av er och du får praktiska säljtips att använda redan i nästa säljmöte. Ingrid är en uppskattad talare som med glimten i ögat och smittande entusiasm ger kunskap och insikter.

Välkommen till en morgon som kan leda till fler och mer lönsamma affärer!

Datum
Onsdag 23 november, kl. 07.30 (föredrag startar kl 8.00)

Program
07.30 – Frukost serveras
08.00 – BRG och Ingrid Alestig
08.45 – Frågor, eftersnack och frukostmingel
09.00 – Avslut på Frukostmötet

Plats
Arkipelagen Företagscenter

Pris
100 kr (inklusive frukost). Ej medlem: 200:-. Betalas i entrén. Glöm inte att göra din anmälan senast två dagar före eventet. OBS! Anmälan är bindande om ej avbokning skett senast två dagar före eventet på info@hsff.nu Vid fullsatt har Företagarföreningens medlemmar företräde. Vid utebliven närvaro debiteras 150 kr i efterhand. Max antal: 130 personer.

Anmälan (OBS: en anmälan per person)

Anmälan stängd.

Dela detta inlägg: