2 mars: Konjunkturen, utmaningar och aktuella etableringar i Göteborg

Företagarföreningen Högsbo-Sisjön och Arkipelagen i samarbete med Business Region Göteborg bjuder in till FrukostAkademien 2 mars på Arkipelagen Företagscenter!

Det går bra för näringslivet i Göteborgsregionen. Läget är positivt inom alla stora sektorer och stora långsiktiga investeringar är på gång. Volvo Cars och Northvolt är exempel på företag som satsar många miljarder på byggandet av gemensam batterifabrik. Vi står dock inför ett antal utmaningar de kommande åren; till exempel att säkra kompetensförsörjningen, öka delaktigheten på arbetsmarknaden, planera för tillväxt och möta klimatutmaningen.

Business Region Göteborg 
bedriver ett omfattande analysarbete med Göteborgsregionens näringsliv i fokus. Henrik Einarsson, analys och etableringschef på Business Region Göteborg presenterar läget i regionen, utmaningar och aktuella etableringar.

Företagslotsen Johan Eckebrant finns även på plats. Stadens lotsar är en resurs för företag som hjälper till när de har kontakt med kommunen. Det är inte alltid lätt att veta till vem eller var man ska vända sig för att exempelvis söka ett tillstånd.

Datum
Onsdag 2 mars, kl. 07.30 (föredrag startar kl 8.00)

Program
07.30 – Frukost serveras
08.00 – Henrik Einarsson och Johan Eckebrant
08.45 – Frågor, eftersnack och frukostmingel
09.00 – Avslut på Frukostmötet

Plats
Arkipelagen Företagscenter

Pris: 100 kr (inklusive frukost). Ej medlem: 200:-. Betalas i entrén. Glöm inte att göra din anmälan senast två dagar före eventet.

OBS! 
Anmälan är bindande om ej avbokning skett senast två dagar före eventet på info@hsff.nu Vid utebliven närvaro debiteras 150 kr i efterhand. Max antal: 130 personer.

Anmälan (OBS: en anmälan per person)

Anmälan är stängd. Välkommen nästa frukostmöte!

Dela detta inlägg: